Kadlec sa vrátil do Sparty

NETKY.SK • 18 Február 2015, 14:29 • 2 min
Kadlec sa vrátil do Sparty

PRAHA - Český futbalový útočník Václav Kadlec sa vrátil z nemeckého Eintrachtu Frankfurt späť do Sparty Praha, v ktorej bude hosťovať do konca sezóny.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný zakončovateľ prišiel do Frankfurtu v roku 2013 práve z pražského klubu a v 25 dueloch bundesligy strelil šesť gólov. Ako informuje agentúra dpa, o návrat do Sparty požiadal sám, aby dostal viac času na ihrisku a zvýšil svoju šancu prebojovať sa na majstrovstvá Európy hráčov do 21 rokov. Tie sa uskutočnia práve v Čechách v termíne od 17. do 30. júna a môžu na nich nastúpiť hráči narodený po 1. januári 1992.

 

Sparta v stredu získala aj ďalšieho útočníka Jakuba Řezníčka, ktorý prišiel na polročné hosťovanie s opciou na trvalý prestup. Prvú časť sezóny strávil na hosťovaní v Příbrame, je kmeňovým hráčom Mladej Boleslavi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies