K predaju pobytov v Tatrách prispievajú i tunajšie podujatia

NETKY.SK • 23 Máj 2015, 17:42 • 2 min
K predaju pobytov v Tatrách prispievajú i tunajšie podujatia

STARÝ SMOKOVEC - Na tri hlavné okruhy, a to rodinu, kultúru a šport, budú zamerané letné podujatia v slovenských veľhorách. TASR informovala výkonná riaditeľka Regiónu Vysoké Tatry Lenka Maťašovská.

slovakia

left justify in out

Spomínanej destinácii sa v poslednom období darí lákať turistov na pobyty aj vďaka atraktívnym podujatiam. Potvrdila to uplynulá zimná sezóna a podobné očakávania majú Tatranci aj od nadchádzajúceho leta.

 

"Už dávno nie je cestovný ruch len o peknej prírode, dobrej posteli v hoteli, či chutnej strave. Podujatia sa snažíme koncipovať tak, aby boli divácky príťažlivé, interaktívne a zamerané primárne na rodiny, šport a kultúru," povedala Maťašovská.

 

Dodala, že od júna do septembra sa môžu tešiť návštevníci Tatier a podhoria na takmer 30 podujatí. Pôjde napríklad o tenisový turnaj Poprad - Tatry challenger tour 2015, ďalší ročník Benátskej noci, Svište na Plese, podujatie MADE in Slovakia alebo obľúbené Medvedie dni na Hrebienku. V letnej ponuke nebudú chýbať ani cvičenie jogy pod Lomnickým štítom či zábavné animačné programy v akvaparku v Poprade.

 

Na organizácii letných a zimných akcií v Tatrách participujú zásupcovia turizmu i tamojších obcí a miest. "Vďaka spolupráci samospráv aj podnikateľov v regióne sa nám podarilo dať dokopy všetky podujatia a komunikujeme ich spoločne," ozrejmila Maťašovská.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies