Justin Bieber má plné zuby jačiacich fanúšikov

NETKY.SK • 29 September 2015, 08:31 • 2 min
Justin Bieber má plné zuby jačiacich fanúšikov

LOS ANGELES - Kanadský spevák Justin Bieber má po krk jačiacich fanúšikov a fanúšičiek. Dvadsaťjedenročný interpret sa tak vyjadril vo videu, ktoré krátko po prílete do Melbourne zverejnil prostredníctvom mobilnej aplikácie Snapchat.

slovakia

left justify in out

„Keď niekam idem alebo niekam prichádzam a vy ma začnete žiadať, aby som sa s vami odfotil, no ja neodpovedám či nezastavujem, je pravdepodobné, že sa práve v tej chvíli nechcem fotiť. Ak začnete pišťať ešte viac, neprinúti ma to spraviť si s vami fotku. Chcem si užívať okamih, tak ako si ho užívate aj vy. No nemôžem si ho vychutnať, keď mám pocit, že ma v tej chvíli vôbec nerešpektujete. Zvyčajne to dopadne tak, že sa s vami odfotím, no ak to niekedy nespravím alebo nemám na to náladu, prosím, rešpektujte to a správajte sa ku mne tak, ako by ste chceli, aby sa iní správali k vám,“ odkázal spevák, pričom neskôr na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter uviedol, že miluje Austráliu. Poďakoval sa tiež za vrelé priatie.


Justin Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011) a Believe (2012). V novembri plánuje uviesť do predaja štvrtú štúdiovú nahrávku, z ktorej už predstavil singel What Do You Mean?. Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Spevák, ktorého hitmi sú skladby ako Baby (feat. Ludacris) či Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu BRIT Award, dvanásť Billboard Music Awards, sedem American Music Awards či šestnásť Teen Choice Awards.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies