Johnny Depp a Amber Heard sa dohodli na podmienkach rozvodu

NETKY.SK • 17 August 2016, 07:02 • 2 min
Johnny Depp a Amber Heard sa dohodli na podmienkach rozvodu

LOS ANGELES - Americký herec Johnny Depp a jeho manželka Amber Heard sa mimosúdne dohodli na podmienkach rozvodu. Tridsaťročná rodáčka z Austinu v Texase stiahla obvinenia z domáceho násilia.

slovakia

left justify in out

Dvojica sa taktiež dohodla, že 53-ročný rodák z Owensboro v Kentucky manželke vyplatí sedem miliónov dolárov (v prepočte približne 6,2 milióna eur), ktoré chce herečka venovať na charitatívne účely. "Náš vzťah bol veľmi vášnivý a niekedy nestály, ale vždy nás spájala láska. Nikto z nás neuviedol žiadne klamstvá s finančným zámerom. Nikdy sme si nechceli ublížiť, či už fyzicky alebo psychicky," uviedla dvojica v spoločnom vyhlásení.


Depp a Heard sa spoznali počas nakrúcania snímky Rumový denník (2011), v ktorej obaja účinkovali. Predstaviteľ Jacka Sparrowa zo série Piráti Karibiku z rokov 2003, 2006, 2007 a 2011, v júni 2012 vyhlásil, že sa po 14 rokoch rozišiel s francúzskou herečkou a speváčkou Vanessou Paradis, s ktorou má dcéru a syna a zároveň priznal, že randí s Heard. Prvý raz sa vzali vlani 3. februára v jeho dome vo West Hollywoode a druhý raz si povedali áno 8. februára na súkromnom ostrove na Bahamách.


Heard podala žiadosť o rozvod tento rok 23. mája, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Následne tiež manžela obvinila z domáceho násilia, pričom súd mu udelil dočasný zákaz približovania sa. Herečka stiahla svoju žiadosť o alimenty, pretože podľa nej odvádzala pozornosť od vážneho problému domáceho násilia. Pôvodne od manžela požadovala 50-tisíc dolárov mesačne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies