Jeleň napadol na farme robotníka, toho čaká operácia v nemocnici

NETKY.SK • 9 December 2014, 06:44 • 2 min
Jeleň napadol na farme robotníka, toho čaká operácia v nemocnici

BRATISLAVA - Agresívny 300 kg vážiaci jeleň zaútočil na pracovníka poľnohospodárskeho družstva v Šúrovciach neďaleko Hlohovca.

slovakia

left justify in out

Ako v dnešnom večernom spravodajstve informovala televízia Markíza, zranený muž skončil s 20 bodnými ranami a musel byť hospitalizovaný v nemocnici, kde ho čaká operácia. Podľa zistení televízie, zranenia utrpel 59 ročný vodoinštalatér, ktorého mal rozzúrený jeleň napadnúť vo výbehu, kde muž montoval napájačku. Jeleň mu parožím spôsobil vyše 20 bodných rán, muž skončil s poranením hlavy, hrudníka a chrbta a zlomil si aj členok.
      

Potom, čo ho ošetrili privolaní záchranári bol muž hospitalizovaný na traumatológii nemocnice v Trnave. Podľa vyjadrení lekárov je jeho stav stabilizovaný, no vážny. Polícia, podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Trnave Martiny Kredatusovej, začala vyšetrovanie vo veci ublíženia na zdraví. O prípad sa podľa televízie zaujíma aj inšpektorát práce.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies