Bol to futbalový kúzelník! Slávny Ronaldinho končí s kariérou

NETKY.SK • 17 Január 2018, 10:35 • 2 min
Bol to futbalový kúzelník! Slávny Ronaldinho končí s kariérou

Sao Paulo - Slávny brazílsky futbalista Ronaldinho ukončil profesionálnu hráčsku kariéru. Potvrdil to jeho brat a zároveň agent Roberto Assis.

slovakia

left justify in out

Ten informoval, že 37-ročný Ronaldinho plánuje rozlúčkové zápasy, ktoré by sa mali uskutočniť po tohtoročných MS v Rusku. Bývalý špílmacher Paríža St. Germain, FC Barcelona či AC Miláno už vlani v júli počas prípravného stretnutia v Čečensku povedal, že sa cíti "príliš starý", aby sa vrátil do súťažného diania. Posledný profesionálny zápas odohral v roku 2015 v drese Fluminense.

 

Ronaldinho počas svojej bohatej kariéry odohral za brazílsku reprezentáciu 97 zápasov, v ktorých nastrieľal 33 gólov. S "kanárikmi" získal v roku 2002 titul majstra sveta, na MS v Japonsku a Kórejskej republike sa stal aj členom All Star tímu.

 

S Barcelonou triumfoval v roku 2006 v Lige majstrov. Dvakrát (2004, 2005) získal cenu pre najlepšieho futbalistu roka podľa FIFA. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies