Je tu čas podnikať zdravo s Update1!

NETKY.SK • 25 September 2015, 14:58 • 2 min
Je tu čas podnikať zdravo s Update1!

BRATISLAVA - Norbi Update je prvá svetová sieť potravinových predajní, zameraná na vývoj potravín s nízkym obsahom sacharidov, bez pridaného cukru a zároveň s nízkym glykemickým indexom. Náš potravinový systém je jedinečný aj preto, že má ako jediný v Európe klinické testy potvrdzujúce jeho výraznú účinnosť pri redukčnej diéte a vhodnosť pre diabetikov.

slovakia

left justify in out

Podnikajte v mene zdravia

 

 

NORBI UPDATE A VY

Naozajstným kľúčom úspechu Norbi Update je spoľahlivý základ tvorený mimoriadne schopnými jednotlivcami – našimi franšízovými partnermi. My si však uvedomujeme aj druhú stranu úspechu. Celkový úspech našich franšízantov je postavený na systéme Norbi Update.

 

Dôležité vlastnosti našich partnerov, na ktoré (okrem iných) kladieme dôraz:

 

- pripravenosť osobne viesť predajňu a venovať všetko úsilie každodennému riadeniu danej predajne ako vlastník/prevádzkovateľ;

- schopnosti riadiť ľudí

- riadenie prevádzkovania a finančných tokov

- pružnosť pri výbere miesta podnikania

- schopnosť reprezentovať životný štýl a systém Norbi Update 

- podnikateľský duch a túžba po úspechu podporená vysokým nasadením

- ochota zúčastniť sa na zaškolení a následných pravidelných školeniach

- schopnosť vyhovieť finančným požiadavkám Norbi Update(uvedené na konci)

 

VÝHODY, KTORÉ MÁTE AKO FRANŠÍZANT

Stať sa franšízantom Norbi Update má mnohé výhody, a to hlavne istotu vyplývajúcu z príslušnosti k špičkovej spoločnosti so špeciálnymi potravinami pre redukčnú diétu a diabetikov, ktoré zabezpečujú zdravý životný štýl pre každého.

 

Čo teda získate, ak sa stanete franšízantom Norbi Update?

 

- šancu mať vlastný obchod a zisk primeraný zodpovednosti za vlastný úspech, s unikátnym prístupom našej spoločnosti  k tréningu a podpore; pracujete vo - vlastnom, ale nie sami

- nástroje, ktoré vám pomôžu v podnikaní: lokálna a národná podpora v oblastiach riadenia, tréningu, reklamy, marketingu, nákupu a vybavenia; možnosť

- využívať skúsenosti z ostatných predajní, domácich i zahraničných

- potešenie z práce s ľuďmi, s vašimi zamestnancami a aj s miestnou komunitou

- dosiahnutie cieľov individuálneho vlastníka a zároveň člena svetovo uznávaného systému Norbi Update

- osobný rast a profesijné poznatky získané vďaka školeniam firmou Update Slovakia s.r.o. a vlastnými skúsenosťami ako majiteľ/prevádzkovateľ

 

VAŠA ZMLUVA S UPDATE SLOVAKIA s.r.o.

Norbi Update kombinuje systém štandardných a individuálnych možností. Ako franšízant sa zaväzujete podnikať v systéme Norbi Update.

 

Franšízant Norbi Update musí venovať svoj čas každodennému riadeniu predajne. Nie je možné prevádzkovať predajňu bez vašej prítomnosti alebo iba ako vedľajšiu činnosť. Franšízová zmluva vám umožňuje prevádzkovať konkrétnu prevádzku Norbi Update.

 

Update Slovakia s.r.o. naprojektuje a pomôže postaviť prevádzku podľa celonárodného plánu.

 

Pre zachovanie jednotného systému musí franšízant používať najmä tieto štandardy Norbi Update:

- metódy riadenia a prevádzkovania, vykonávanie pravidelnej inventúry, vedenia účtovníctva a riadenie marketingu

- zabezpečiť si predpísané uniformné zariadenie predajne od zmluvného partnera

- dodržať koncept dizajnu predajne, reklamné označenie a umiestenie vybavení 

- používať jednotný predpísaný softvér a hardvér v pokladničnom systéme

- dodržiavanie obchodných a prevádzkových podmienok

- uplatňovanie technických noriem na prípravu pečiva

 

Ako franšízant prevádzkujete franšízu podľa Norbi Update štandardov  3 x L, kde 

 

1. L = Loyalty – lojalita voči systému a životnému štýlu Norbi Update

2. L = Location – miesto podnikania je dôkladne zvolené 

3. L = Liquidity – likvidita Update výrobkov- osobné pričinenie k  nárastu obratov 

 

Je dôležité si uvedomiť a vedieť, že od začiatku sme s vami a vedieme vás správnym a úspešným smerom.

 

PODPORA VÁŠHO PREVÁDZKOVANIA 

Ako franšízant máte v rámci prevádzkovej podpory k dispozícii poradcov - audítorov Norbi Update.

Prvoradou povinnosťou audítorov Norbi Update je pomôcť našim franšízantom maximalizovať štandard 3 x L, čo optimalizuje tržbu a zisk. Váš audítorpracuje priamo s vami – poskytuje vám rady od vášho nástupu pokračujúc cez tréningy a neskôr po celý čas trvania franšízy. Cieľom audítora je priebežne vám poskytovať prevádzkové, manažérske a obchodné poradenstvo.

 

MARKETING

Značka Norbi Update je známa v zahraničí a aj na Slovensku, jej meno neustále rastie prezentovaním sa v médiách a správnym prevádzkovaním predajní Norbi Update našich franšízových partnerov. S cieľom neprestajne upevňovať svoju pozíciu, Norbi Update a jej franšízanti investujú každý rok do podpory mena Norbi Update a do svojich prevádzok veľa úsilia a práce.

 

SPOLOČENSKÁ ZODPOVEDNOSŤ

Príspevkom do verejného života sú občianske a charitatívne aktivity. Filozofiou Norbi Update vždy bolo, aby spoločnosť a jej franšízanti boli prínosom pre prostredie, v ktorom pôsobia. Pomáhame ľuďom odkázaným na zmenu stravovacích návykov (diabetici, obézni,...). Mnohí franšízanti sa rozhodnú podporovať miestne športové aktivity a potvrdia si tak osobnú spokojnosť a obchodný úspech.

 

VÝBEROVÉ KONANIE

Základný Dotazník žiadosti uchádzača(prihlášku do výberového konania) dostanete e-mailom od Update Slovakia s.r.o. na základe vášho vyžiadania e-mailom (franchise@update.sk) po rozhodnutí pokračovať v jednaniach o získanie franšízy Norbi Update.

 

Po vyhodnotení doručených dotazníkov budú vybratí kandidáti pozvaní na pohovor. Cieľom pohovoru je spoločne vyhodnotiť vaše skúsenosti, ciele, finančné možnosti, váš záujem o Norbi Update, ako aj váš potenciál z hľadiska vlastnenia a prevádzkovania predajne Norbi Update. 

 

Ak vznikne obojstranná ochota pokračovať v rokovaní, zorganizujeme pre uchádzačov skúšobný pobyt v prevádzke, pričom tento pobyt sleduje dva ciele. Dáva uchádzačovi na jednej strane unikátnu možnosť oboznámiť sa s prevádzkou Norbi Update a na druhej strane má Update Slovakia s.r.o. možnosť vyhodnotiť správanie uchádzača v reálnej prevádzke. 

 

Ak sú obidve strany spokojné, nasleduje pohovor s riaditeľom, ktorý má za cieľ detailne posúdiť vašu finančnú situáciu a prezentovať vám spresnené finančné nároky na zriadenie predajne. Ak aj po tomto kole naďalej trvá záujem oboch strán, Zmluva o postupe stále trvá. Po splnení podmienok Zmluvy o postupe sa stanoví dátum začiatku tréningu.

 

VAŠE ZAŠKOLENIE - TRÉNING

Pred začatím tréningu ste museli vyhovieť počiatočným podmienkam a zmluvným bodom. 

Teraz sa už ako uchádzač zaväzujete zúčastniť tréningového procesu.

 

Norbi Update venuje veľa času a úsilia školiacemu a rozvojovému programu. Cieľom tohto obsiahleho programu je vyškoliť vás vo všetkých aspektoch riadenia, v rozvoji vašej budúcej prevádzky a tiež v rozvoji vášho potenciálu ako franšízanta.

 

Väčšina tréningu, na ktorom sa zúčastníte, sa uskutoční v pilotnej prevádzke Norbi Update. Počas tohto tréningu absolvujete aj niekoľko kurzov a prednášok, z ktorých väčšina sa uskutoční v miestnych školiacich centrách. Posledný kurz je cca dvojdňový a môže prebehnúť na sídle Update Slovakia s.r.o. v Komárne (SR).

 

Váš tréning bude ďalej zahŕňať semináre a pohovory s firemným personálom.

 

Update Slovakia s.r.o. však neplatí za čas strávený na tréningu, ani neprepláca výdavky, ktoré sú s ním spojené, hradí však všetok materiál, ktorý je pri tréningu potrebný.

 

ZAŠKOLENIE VAŠICH ZAMESTNANCOV

Tréning je v Norbi Update na prvom mieste, lebo úspech spoločnosti je založený na oddaných, dobre trénovaných ľuďoch a na jednotnosti všetkých operácií vo všetkých prevádzkach. Základnou súčasťou zamerania Norbi Update je stála zodpovednosť za stav a kvalitu vyškolenia.

 

Okrem vášho zaškolenia naša spoločnosť poskytuje rozsiahly nepretržitý školiaci program, ktorý môžete bezplatne využiť pre svojich pracovníkov. Poskytovaním takéhoto rozsiahleho tréningu pomáha naša spoločnosť zabezpečovať štandardy kvalitnej obsluhy a prevádzky Norbi Update predajne. Tieto štandardy zaručujú, že sa vaši zákazníci budú do prevádzok radi vracať.

 

NADOBUDNUTIE  FRANŠÍZY ZAKÚPENÍM

Udelením franšízy získavate oprávnenie využívať značku Norbi Update a s ňou spojené know-how. Update Slovakia s.r.o. neposkytuje financovanie ani garanciu úverov. Tiché spoločenstvo nie je dovolené.

 

Každá prevádzka Norbi Update znamená investíciu zo strany franšízanta:

 

Investícia franšízanta:

1. investícia do zariadenia prevádzky

2. prevádzkové zásoby surovín

3. jednorazové platby 

 

PRIAMA FRANŠÍZA

Pre priamu franšízu sú vhodní kandidáti s vlastným kapitálom vyšším ako 45 000,- €. TERAZ AKCIA 39 000,- EUR.

 

NAJČASTEJŠIE OTÁZKY

 

Z čoho pozostáva jednorazová investícia?

V tejto sume sú zahrnuté všetky vstupné náklady na štandardnú predajňu Norbi Update. Finančné podrobnosti prediskutujeme v rámci osobného pohovoru. 

Môžem si vypožičať peniaze od príbuzných, známych alebo organizácie, aby som vyhovel(a) finančným požiadavkám?

 

Nie! Update Slovakia s.r.o.  neakceptuje nijakú formu otvoreného spoločenstva, ani tiché. Tretie strany sa nesmú podieľať na investícii. Franšízant musí byť jediným vlastníkom požadovanej sumy (prípadne ako právnická osoba -spoločnosť), musí byť ochotný každodenne riadiť svoju predajňu na plný úväzok a robiť to s najlepším úsilím. Nijaké iné záväzky nie sú žiaduce.

 

Koľko peňazí môžem zarobiť?

Ziskovosť predajne sa odvíja od mnohých faktorov. Okrem výberu miesta pre prevádzku, použitia značky Norbi Update a know-how, ktoré vytvárajú základné predpoklady na úspech, sú pre výsledok vášho hospodárenia rozhodujúce predovšetkým vaše manažérske schopnosti ako schopnosť kontroly nákladov a schopnosť zvyšovať obrat predajne. Finančné kalkulácie sú témou osobných pohovorov.

 

Môžem predávať vlastné produkty?

Nie, o zložení ponuky na prevádzkach rozhoduje Update Slovakia s.r.o.Franšízant musí bezpodmienečne dodržiavať  predpisy.

Je možné prevádzkovať viac ako jednu prevádzku Norbi Update?

 

Áno, avšak každý franšízant začína s jednou prevádzkou. Rozhodnutie o možnosti získať ďalšiu prevádzku je plne v kompetencii Update Slovakia s.r.o. Toto rozhodnutie závisí od fungovania prevádzky a plnenia predpísaných prevádzkových štandardov prvej prevádzky. 

 

Ako začať ?

Zaregistrovaním sa priamo na stránke, prostredníctvom registračného formulára a následným vyplnením Dotazníka žiadosti uchádzača o franšízu ( spolu s farebnou fotografiou) a odoslaním na emailovú adresu franchise@update.sk.Vhodných uchádzačov pozývame k osobným pohovorom. Nasledujú rozhovory s manažmentom Update Slovakia s.r.o.  a jeho generálnym riaditeľom. Cieľom tejto procedúry je obojstranné bližšie spoznanie sa, ktoré je dôležité pre rozhodnutie o možnej budúcej spolupráci.

 

Tešíme sa na stretnutie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies