Jason Momoa rokuje o úlohe v remakeu westernu Sedem statočných

NETKY.SK • 7 Máj 2015, 09:27 • 2 min
Jason Momoa rokuje o úlohe v remakeu westernu Sedem statočných

LOS ANGELES - Americký herec Jason Momoa rokuje o úlohe v remakeu westernu Sedem statočných z roku 1960. Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter.

slovakia

left justify in out

Nové spracovanie westernovej klasiky inšpirovanej legendárnou snímkou Sedem samurajov (1954) Akiru Kurosawu bude režírovať Antoine Fuqua. Scenár píšu Nic Pizzolatto a John Lee Hancock. Nakrúcať chcú začať tento mesiac. Hotový film plánujú verejnosti predstaviť 13. januára 2017.


Tridsaťpäťročný Momoa by sa mal objaviť v zápornej postave. Kto stvárni hlavného zloducha však zatiaľ nie je známe. V novej verzii by si mali zahrať aj Ethan Hawke, Denzel Washington, Wagner Moura, Vincent D'Onofrio, Chris Pratt či Byung-hun Lee, známy zo sci-fi G.I. Joe (2009) či G.I. Joe 2: Odveta (2013). Ženu, ktorá si najme skupinu pištoľníkov, aby z jej mestečka vyhnali gangstrov, stvárni Haley Bennett. Hviezdne herecké obsadenie Sedem statočných z roku 1960 tvorili napríklad Yul Brynner, Steve McQueen, Charles Bronson, Robert Vaughn, Eli Wallach či Horst Buchholz.
Jason Momoa, vlastným menom Joseph Jason Namakaeha Momoa, je rodákom z havajského Honolulu. Ako dieťa sa s matkou presťahoval do Norwalku v Iowe, no v roku 1998 sa vrátil späť Havaj, kde sa začal venovať modelingu. Ako herec debutoval v posledných dvoch sezónach seriálu Pobrežná hliadka (1989 - 2001). Následne účinkoval aj v seriáli Stargate: Atlantis (2004 - 2009), kde sa do povedomia divákov zapísal ako Ronon Dex. Jeho prvou väčšou filmovou úlohou bol Barbar Conan. Toho stvárnil v rovnomennom filme, ktorý uviedli do kín v roku 2011. V tom istom roku mala premiéru aj prvá sezóna úspešného seriálu Hra o tróny, v ktorej na seba upozornil ako Khal Drogo. V pripravovaných filmoch Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti, The Justice League Part One a Aquaman sa ukáže ako superhrdina Aquaman.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies