Jankech si želá víťazstvo, Dobrotka prorokuje ofenzívny Slovan

NETKY.SK • 19 August 2010, 08:05 • 2 min
Jankech si želá víťazstvo, Dobrotka prorokuje ofenzívny Slovan

Jankech si želá víťazstvo, Dobrotka prorokuje ofenzívny Slovan

slovakia

left justify in out

Zvíťaziť a inkasovať nanajvýš jeden gól. S týmto cieľom vybehnú futbalisti bratislavského Slovana na trávnik štadióna Pasienky v prvom zápase play off Európskej ligy UEFA proti VfB Stuttgart. Na stredajšej tlačovej konferencii to prízvukoval tréner "belasých" Jozef Jankech.
"Určite chceme vyhrať a dostať maximálne jeden gól. Vieme, proti komu budeme hrať, ale verím, že toto predsavzatie môžeme naplniť. Očakávame plné tribúny, ktorým chceme predviesť peknú hru, najlepšie s priaznivým výsledkom na záver. Sme rozohranejší, ale po kondičnej stránke je na tom lepšie súper. Majú veľmi dobrý a široký káder, viacerých reprezentantov, takže každý dobrý výsledok nám dá nádej do odvety," uviedol Jankech.
Vedenie Slovana sa v posledných dňoch snažilo o angažovanie slovinského obrancu, resp. stredopoliara Andreja Pečnika. Podľa kormidelníka belasých sa však avizovaný prestup Slovinca pre nedoriešené záležitosti zo strany hráča zrejme neuskutoční: "Vyzerá to tak, že z toho napokon nič nebude," dodal 72-ročný Jankech.
Slovanisti sa v oboch súbojoch s nemeckým tímom budú musieť zaobísť bez potrestaného kapitána Radka Dosoudila, pričom v domácom zápase si pre karty nezahrá ani bosniansky legionár Mario Božič. Na radosť priaznivcov Slovana už začal trénovať Samuel Slovák, ktorý bude aj na zápasovej súpiske, nie však v základnej zostave. Už skôr sa do zostavy Slovana vrátili doterajší maródi Michal Breznaník a Martin Dobrotka. Práve Dobrotka ponesie kapitánsku pásku. "Budeme musieť hrať útočne, ale dávať si pozor na súperových hráčov. Tých treba pozorne strážiť, dávať si pozor na centrované lopty a tiež rýchle protiútoky," vyhlásila opora zadných radov Slovana.
Tréner Jankech na záver tlačovky vyzval fanúšikov, aby svojimi hlasivkami pomohli mladému tímu Slovana a vyjadril vieru, že opäť budú povestným dvanástym hráčom.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies