James Gunn dokončil scenár pokračovania Strážcov Galaxie

NETKY.SK • 14 Január 2016, 13:27 • 2 min
James Gunn dokončil scenár pokračovania Strážcov Galaxie

NEW YORK - Americký filmár James Gunn dokončil scenár pokračovania snímky Strážcovia Galaxie (2014). Štyridsaťpäťročný rodák zo Saint Louis o tom informoval v stredu prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

slovakia

left justify in out

"Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista (Batista), Michael Rooker, Sean Gunn, Vin Diesel, práve teraz k vám prichádza," napísal k fotografii scenára, pričom v komentári doplnil, že ide v zásade o konečnú verziu. Gunn, ktorý sa postará aj o réžiu, zároveň rozhodne, ktoré skladby sa ocitnú na soundtracku filmu. "Všetky piesne sa nachádzajú v scenári, ktorý vidíte vyššie," dodal.


V novinke s názvom Guardians of the Galaxy Vol. 2 si okrem menovaných zopakujú svoje úlohy aj Karen Gillan (Nebula) a Bradley Cooper, ktorý opäť prepožičia hlas Rocketovi. Snímku by mali začať nakrúcať vo februári alebo marci, pričom do slovenských kín ju plánujú uviesť 4. mája 2017.


James Gunn je scenárista, režisér, producent, herec a hudobník. Podieľal sa na scenároch filmov Tromeo and Juliet (1996), Scooby-Doo (2002), Úsvit mŕtvych (2004) alebo Scooby-Doo 2: Príšery vypustené (2004). Podľa vlastných scenárov nakrútil aj snímky Slimák (2006) či Super (2010).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies