Inter Miláno a Dani Osvaldo sa budú súdiť

NETKY.SK • 24 Január 2015, 16:01 • 2 min
Inter Miláno a Dani Osvaldo sa budú súdiť

MILÁNO - Taliansky futbalový klub Inter Miláno a útočník spomenutého mužstva Daniel Osvaldo pripravujú vzájomnú žalobu na protistranu.

slovakia

left justify in out

Vzťah medzi klubom a hráčom sa narušil po ligovom dueli na pôde Juventusu Turín (1:1) začiatkom januára, v ktorom chcel Osvaldo zaútočiť na spoluhráča Maura Icardiho. Po zápase, v ktorom mimochodom stihol odohrať iba záverečných päť minút, dva dni absentoval na klubových povinnostiach vrátane tréningového procesu. Podľa denníka Corriere della Sera chcel Osvaldo po zápase s Juventusom dokonca fyzicky atakovať aj trénera Interu Roberta Manciniho.

 

Inter pozastavil 29-ročnému argentínskemu rodákovi činnosť a chce hráča žalovať pre neplnenie si povinností vyplývajúcich zo zmluvy. Osvaldo zas žaluje Milánčanov, pretože mu bránia trénovať s mužstvom, čo sa podľa talianských pravidiel nesmie. 

 

"Nerazzurri" sa snažia spoločne s hráčovým kmeňovým zamestnávateľom FC Southampton vyriešiť situáciu tým, že plánujú Osvalda poslať na zvyšných šesť mesiacov sezóny na iné hosťovanie. Útočník však odmietol posilniť Queens Park Rangers, FC Turín aj Cagliari, ochotný je prijať jedine ponuky úhlavných rivalov Interu - AC Miláno a Juventusu Turín. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies