iClinic opäť najdôveryhodnejšia značka za rok 2023

NETKY.SK • 5 Február 2024, 12:30 • 2 min
iClinic opäť najdôveryhodnejšia značka za rok 2023

Očná klinika iClinic zvíťazila v prieskume dôveryhodných značiek v kategórii Očné kliniky

slovakia

left justify in out

Očná klinika iClinic si udržala titul najdôveryhodnejšej očnej kliniky na Slovensku a zvíťazila aj v ôsmom ročníku marketingového programu Dôveryhodné značky, ktorý organizuje spoločnosť ATOZ Marketing Services. V kategórii Očné kliniky získala prvenstvo už tretíkrát. Program Dôveryhodné značky je nezávislým a transparentným prieskumom, ktorý meria dôveru slovenských spotrebiteľov voči rôznym značkám. V tomto ročníku sa prieskumu zúčastnilo 2 000 respondentov/spotrebiteľov, ktorí hodnotili viac ako 700 značiek v 80 kategóriách. iClinic získala prvenstvo vďaka svojej odbornej úrovni, kvalitným službám a dôrazu na spokojnosť pacientov. Klinika je vybavená najmodernejšími technológiami a využíva najnovšie poznatky z oblasti oftalmológie. Jej tím lekárov a sestier má dlhoročné skúsenosti a poskytuje pacientom individuálny prístup. „Opätovne sa nám podarilo získať dôveru slovenských pacientov, čo je pre nás veľkou cťou,“ uviedol MUDr. Ivo Ďurkovič, MPH, zakladateľ a vedúci očný lekár očnej kliniky iClinic. „Je to potvrdenie toho, že sa snažíme poskytovať našim pacientom tie najlepšie služby a starostlivosť.

Prečo si vybrať očnú kliniku iClinic

Je prirodzené, že niektorí pacienti môžu mať z operačného zákroku strach a preto potrebujú vedieť, že sú v dobrých rukách. Lekári očnej kliniky iClinic patria medzi špičku v oblasti oftalmológie. S laserovou chirurgiou očí majú dlhoročné skúsenosti – zrealizovali spolu už niekoľko desiatok tisíc operácií. iClinic patrí medzi najväčšie a najkomplexnejšie očné kliniky v SR. Pracujú v nej kvalifikovaní odborníci, ktorí ročne zoperujú vyše 20 000 pacientov. Navyše, zdravotnícky personál v iClinic pracuje s najmodernejšími technológiami, ktoré sa pravidelne obnovujú, aby svojim pacientom poskytli to najlepšie, čo súčasná oftalmológia ponúka. 

Všetky prevádzky iClinic sa nachádzajú v moderne zariadených priestoroch, ktoré pacientom poskytujú maximálny komfort a pohodlie. Víťazstvo iClinic v prieskume Dôveryhodné značky je potvrdením toho, že klinika poskytuje kvalitné služby a starostlivosť, ktoré si pacienti vážia. Je to tiež dobrá správa pre slovenskú oftalmológiu, pretože ukazuje, že na Slovensku existuje klinika, ktorá je schopná konkurovať zahraničným zariadeniam.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
iClinic, Zdroj foto: iClinic, Článok obsahuje sponzorované odkazy
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies