Ibrahimovič chce nastúpiť proti Čiernej Hore

NETKY.SK • 12 November 2014, 13:31 • 2 min
Ibrahimovič chce nastúpiť proti Čiernej Hore

ŠTOKHOLM - Kapitán švédskej futbalovej reprezentácie Zlatan Ibrahimovič chce pomôcť tímu v zápase kvalifikácie EURO 2016 na pôde Čiernej Hory (v sobotu 15. novembra v Podgorici). Kanonier parížskeho St. Germain sa iba minulý víkend vrátil do súťažného diania po zranení päty, ktoré ho vystavilo do pozície maróda na niekoľko týždňov.

slovakia

left justify in out

"Čaká nás ťažký súper. Čierna Hora odohrala veľmi dobrý zápas proti Rakúsku, má veľa kvalitných individualít. Ak chceme získať body, ktoré potrebujeme, musíme zo seba vydať maximum," povedal Ibrahimovič na stredajšej tlačovej konferencii. "Uvidíme, či budem môcť nastúpiť. Dlhší výpadok je cítiť, odohral som zatiaľ len necelých 30 minút. Ale verím, že tímu pomôžem," dodal "Ibra".

 

Švédi získali z doterajších troch vystúpení v G-skupine kvalifikácie ME 5 bodov, Čierna Hora štyri. Lídrom je 7-bodové Rakúsko. Po dueli v Čiernej Hore čaká Švédov v utorok 18. novembra v Marseille prípravný súboj s domácim Francúzskom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies