Hyundai Motors Slovakia má nového prezidenta

NETKY.SK • 10 Február 2014, 18:17 • 2 min
Hyundai Motors Slovakia má nového prezidenta

BRATISLAVA - Novým prezidentom spoločnosti Hyundai Motor Slovakia sa od 22. januára stal Josef (Joo-Yong) Jung.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom automobilka. Podľa zverejnených informácií medzi Jungove hlavné priority patrí pokračovanie v posilňovaní pozície firmy medzi lídrami na slovenskom trhu. "Hyundai tu minulý rok zaznamenal veľký úspech, keď si spomedzi prevej päťky zapísal najvyšší percentuálny rast v predajnosti vozidiel, a to až 14 %," uviedol Jung, pričom dodal, že v tomto trende chce pokračovať. Predchádzajúci prezident Seung-Sik Nam odchádza po pôsobení na Slovensku na rovnakú pozíciu do Hyundai Motor Poľsko.

Spoločnosť Hyundai Motor Co., založená v roku 1967, sa rozrástla na Hyundai Motor Group s vyše 25 dcérskymi spoločnosťami zameranými na automobilový priemysel. Koncern Hyundai Motor, ktorý má sedem výrobných závodov mimo Južnej Kórei, v roku 2012 celosvetovo predal 4,4 mil. vozidiel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies