Hviezdy šoubiznisu vyzbierali pre deti skoro sedemtisíc eur

NETKY.SK • 13 Jún 2014, 18:03 • 2 min
Hviezdy šoubiznisu vyzbierali pre deti skoro sedemtisíc eur

BRATISLAVA - Hviezdy slovenského šoubiznisu vyzbierali v rámci charitatívneho projektu Misia 03 v prospech postihnutých detí 6 920 eur.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA o tom informovala Monika Kozelová, spoluorganizátorka projektu. Peniaze organizátori použijú na zakúpenie rehabilitačných pomôcok, ktoré deťom uľahčia život. Na charitatívnom projekte sa v stredu 11. júna zúčastnili napríklad herci Marek Majeský, Ján Jackuliak, Eva Sakálová či Danica Jurčová, ktorí ako cyklokuriéri doručovali záujemcom certifikáty v hodnote 10 alebo 50 eur. Niektorí prispievajúci projekt využili ako prekvapenie pre svojich blízkych. "Do tohto projektu sa zapojilo veľa dobrých ľudí, ktorým pomoc nie je ľahostajná," povedal organizátor projektu a režisér Nikita Slovák. Vyzbierané finančné prostriedky by mali pomôcť desiatim zdravotne postihnutým deťom. "Misia je pre mňa príležitosť vyčariť ľuďom úsmev na tvári a pohladenie na duši," povedal herec Ján Jackuliak. "Ak by som to mal zhrnúť, tak by to vyzeralo asi nejako takto: Jeden deň, úžasní ľudia, usmievaví kolegovia, prekvapenia a jedná skvelá akcia," dodal.

 

Projekt Misia 03 funguje na Slovensku od roku 2011. Princípom je, že záujemcovia finančne prispejú na dobročinné účely a následne im známe osobnosti ako kuriéri prinesú osobne ďakovné certifikáty. Formát projektu pochádza z Českej republiky a jeho autormi sú umelci Miloš Forman a Zdeňek Svěrák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies