Holly Holm bude obhajovať titul, ktorý zobrala Ronde Rousey proti Mieshi Tate

NETKY.SK • 3 Marec 2016, 15:28 • 2 min
Holly Holm bude obhajovať titul, ktorý zobrala Ronde Rousey proti Mieshi Tate

LAS VEGAS - Cez víkend budeme svedkami veľkej show pod názvom UFC 196, hlavný zápas bude Conor McGregor proti Nateovi Diazovi. Nebude to titulový zápas ale predsa sa o ňom veľa hovorí. Obaja sú kontroverzní, a reklamu im určite robiť netreba nakoľko si ju spravia sami. Druhým zaujímavým zápasom bude Holly Holm proti Miesha Tate. V tomto zápase však pôjde o veľa. Holmová bude obhajovať svoj opasok prvý krát.

slovakia

left justify in out

Viacero zápasníkov tvrdí, že ozajstným majstrom sa staneš až vtedy keď si aspoň raz obhájil svoj titul. Vyhlásili to viac krát aj Bernard Hopkins alebo Matt Hughes. Dobrým príkladom bude Holly Holmová, ktorej teda pôjde o veľa.

 

Pred pár mesiacmi na UFC 193 išla do zápasu pomerne bez akéhokoľvek nátlaku oproti jej súperke Ronde Rousey. Samozrejme ťažko porovnávať tieto dve zápasníčky, nakoľko Ronda bola vtedy už superstar s miliónmi fanúšikov ale aj hejterov na celom svete. Holly je sympatická, skromná zápasníčka na ktorú sa dá len ťažko povedať niečo zlého, ale zatiaľ nemá tak početnú fanúšikovskú základňu. Ale určite by ju víťazstvo nad Mishov Tate posunulo troška ďalej. Toto sa už ale dozvieme cez víkend. Ak by teraz prehrala s Tateovou tak by sa na ňu veľmi rýchlo zabudlo, ale od bývalej vicemajsterky boxu sa očakáva určite viac a jej fanúšikovia do nej vkladajú veľké nádeje.

 

Povedzme si niečo o jej súperke Mishe Tate. Je to 29 ročná zápasníčka ktorá mala svoj prvý profesionálny zápas v roku 2007. Odvtedy stihla 22 zápasov a z nich sa jej podarilo vyhrať 17. Naposledy prehrala s Rouseyovou a odvtedy má štyri víťazné zápasy. Podľa predbežných štatistík uvidíme zápas prevažne v stoji. Tateovej sa od roku 2012 nepodarilo niektorú zo svojich súperiek knokautovať, naopak Holmová s KO vyhrala od roku 2011 sedem krát. Dobrá stratégia pre Tateovú by mohla byť práca pri klietke. Unaviť Holmovú, nakoľko väčšinu svojich zápasov vyhrala KO takže nemôžme vedieť čo od nej očakávať keď bude vyčerpaná.

 

Ktorá z nich vyhrá sa už onedlho dozvieme, ale jedno je isté v pokračovaní budú iba dve možnosti: Holm vs Rousey 2. alebo Tate vs Rousey 3.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies