Holanďania proti Talianom a Čechom aj bez Vlaara

NETKY.SK • 2 September 2014, 08:25 • 2 min
Holanďania proti Talianom a Čechom aj bez Vlaara

AMSTERDAM - Nepríjemnosti nového trénera holandskej futbalovej reprezentácie Guusa Hiddinka v súvislosti so zložením kádra pre prípravný zápas proti Taliansku a súboj kvalifikácie o postup na ME 2016 v Prahe s Českom pokračujú.

slovakia

left justify in out

Hiddink musel po vynútenej absencii ofenzívneho tria Arjen Robben, Klaas Jan Huntelaar, Rafael van der Vaart prijať aj ospravedlnenia stopéra Rona Vlaara a stredopoliara Jordyho Clasieho. Obrancu Aston Villy trápi zranenie lýtka, záložník Feyenoordu Rotterdam Clasie má problémy so stehenným svalom, uviedol Kráľovský holandský futbalový zväz (KNVB). Ich miesta v tímu zaujmú Virgil van Dijk z glasgowského Celticu a Gregory van der Wiel z Paríža Saint-Germain. 

 

Holanďania nastúpia vo štvrtok v Bari proti Taliansku, v Prahe budú hrať o päť dní neskôr. Budú to pre oranjes prvé zápasy po zisku bronzu na svetovom šampionáte v Brazílii. Robben má problémy s členkom, van der Vaart má svalové zranenie a Huntelaara trápi nešpecifikovaná choroba. Trio strelilo v reprezentácii dokopy 80 gólov. Hiddink povolal do kádra krídelníka PSV Eindhoven Luciana Narsingha. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies