Hokejisti Hossa a Kozák zatiaľ zostávajú v Dukle Trenčín

NETKY.SK • 7 November 2016, 17:09 • 2 min
Hokejisti Hossa a Kozák zatiaľ zostávajú v Dukle Trenčín

TRENČÍN - V hokejovej Dukle Trenčín už nebude pokračovať jeden z najvyťaženejších hráčov mužstva Michal Novák a ani Američan Kevin Albers. S obrancami vedenie mužstva ukončilo spoluprácu. Novou tvárou v tíme je útočník Tomáš Sýkora. Pod hradom Matúša Čáka zatiaľ zostáva aj dvojica Lukáš Kozák, Marcel Hossa.

slovakia

left justify in out

Novák v devätnástich stretnutiach ligovej sezóny dosiahol dvanásť bodov (3+9) a mal dva plusové body. "S výsledkami nebola v Dukle spokojnosť, bolo potrebné urobiť niečo s mužstvom. Bolo treba siahnuť na kľúčových hráčov tímu, nie na tých, ktorí idú na ľad dva či trikrát za zápas,“ povedal na klubovom webe tréner Josef Turek. Albert mal v pätnástich duueloch bilanciu jedna asistencia a jeden mínusový bod.


Sýkora, ktorý je v najvyššej súťaži známy najmä z úspešného pôsobenia v Poprade, začal sezónu v Žiline. "Mesiac nehral, ale vzal som ho, pretože ho poznám. Strelcov nie je v tíme nikdy dosť. Mužstvo sa mi teraz páči, hráčom verím,“ uviedol kormidelník Dukly.


Hossa s Kozákom majú otvorené kontrakty a v prípade záujmu z iného klubu by mohli zmeniť dres. "Ani jeden z nich nám nepovedal, že by mal odísť, o oboch máme záujem. Pracujú naplno, a tak verím, že zostanú,“ povedal na klubovom webe Turek, ktorý je s manažmentom klubu v kontakte aj s agentmi. V Dukle dostávajú upozornenia na voľných či vo svojich mužstvách nespokojných hokejistov. Nie je vylúčené, že si dres vojakov oblečie aj obranca Jaroslav Obšut, ktorý už niekoľko dní v Trenčíne trénuje.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies