Hlasy po zápase 24. kola extraligy Zvolen - Žilina

NETKY.SK • 8 November 2010, 08:49 • 2 min
Hlasy po zápase 24. kola extraligy Zvolen - Žilina

Hlasy po zápase 24. kola extraligy Zvolen - Žilina

slovakia

left justify in out

img

Ernest Bokroš, kouč Zvolena: "Odohrali sme dobré stretnutie. Hráčov sme pred Žilinou varovali, svedomito sa pripravovali. Po hrubých chybách sme zápas otočili, pomohli nám presilovky, to bol rozhodujúci moment. V sezóne sme maximálne spokojní, veľa zápasov sme zvládli veľmi dobre, veľa úplne rovnocenne s horším koncom. V tabuľke sme tam, kde sme, kiežby to takto pokračovalo. Nepreceňujeme sa, no je to výsledok našej tvrdej práce a prístupu hráčov."
Anton Tomko, tréner Žiliny: "Až do zranenia nášho hráča Palovčíka to bolo úplne vyrovnané, s nasadením, rýchlosťou, s účinnou taktikou. Vyhrávali sme, no po vyrovnávajúcom treťom góle súpera nastal zvrat v zápase. Aj nedisciplinovanosť nás stála veľa. Ešte za stavu 3:2 sme mali šancu na ďalší gól, možno by sa zápas inak vyvíjal, keby sme ho strelili. Snažili sme sa hrať aktívne, celoplošne, aj aby sa divákom hokej páčil. Máme mladý kolektív vystúžený zopár staršími, trúfali sme si, no veľa individuálnych chýb pri góloch na oboch stranách sa podpísali na výsledku. Hráme s tým, čo máme, nikdy nemôžeme byť spokojní, no zatiaľ je to v sezóne pomerne dobré."
Robin Kovář, autor dvoch gólov Zvolena: "Strelil som dva góly a ďalší som chcel pridať po akejsi piruete, na spôsob NHL.  Musím na tom ešte popracovať. Žilinčanom, keď dáte priestor, vedia ho využiť. Zvýšili sme agresivitu, záver už ustrážili. Tréner nás nabádal, aby sme hrali dôraznejšie, viac sa tlačili do bránky, taktika nám vyšla do bodky."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies