FOTO Herečka Mischa Barton známa zo seriálu O.C. Kalifornia, skončila na psychiatrii

NETKY.SK • 27 Január 2017, 09:48 • 2 min
FOTO Herečka Mischa Barton známa zo seriálu O.C. Kalifornia, skončila na psychiatrii

LOS ANGELES - Britsko-americká herečka Mischa Barton skončila v nemocnici. Polícia a hasiči dorazili do jej domu vo West Hollywoode vo štvrtok ráno po tom, ako ich privolali na miesto pre rozruch.

slovakia

left justify in out

V dome našli okrem 31-ročnej herečky aj ďalšiu osobu. Nemenované zdroje z herečkinho okolia pre portál TMZ prezradili, že Barton bola prevesená cez plot za domom a rozprávala o svojej matke ako o čarodejnici, taktiež hovorila o zániku sveta a o Ziggym Stardustovi, čo bol pseudonym zosnulého hudobníka a speváka Davida Bowieho. Podľa polície Barton po ich príchode rozprávala súvisle a išla dobrovoľne do nemocnice, kde mala podstúpiť psychologické vyšetrenie.

 

 


Podľa informácií týždenníka People predstaviteľka Marissy zo seriálu O.C. California (2003 - 2007) v stredu oslavovala s priateľmi narodeniny, ktoré mala 24. januára. Rodáčka z Londýna mala v minulosti psychické problémy a vyhrážala sa, že spácha samovraždu, čo viedlo k jej nedobrovoľnému zadržaniu a liečbe.


Mischa Barton sa preslávila v spomínanom seriáli O.C. California, kde hrala v rokoch 2003 až 2006. Po tom, ako prestala účinkovať v úspešnom projekte, sa jej meno začalo spájať s alkoholom a drogami. Objavila sa aj vo filmoch Lawn Dogs (1997), Šiesty zmysel (1999), Notting Hill (1999), Mrazivá posadnutosť (2009), Dom hrôzy (2009), Don't Fade Away (2010) či Hope Lost (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies