Hasiči vyslobodzovali osobu z horiaceho auta: Privolaný lekár skonštatoval smrť

NETKY.SK • 23 September 2014, 08:51 • 2 min
Hasiči vyslobodzovali osobu z horiaceho auta: Privolaný lekár skonštatoval smrť

BELÁ NAD CIROCHOU - Trestné stíhanie pre prečin usmrtenia začala polícia v súvislosti s tragickou udalosťou, ku ktorej došlo v noci na dnes v obci Belá nad Cirochou, okres Snina.

slovakia

left justify in out

"Vo dvore medzi budovami bývalého obecného úradu a požiarnej zbrojnice došlo za doposiaľ nezistených okolností k požiaru osobného motorového vozidla. Po jeho uhasení bolo zistené, že sa na prednom sedadle vodiča nachádza nehybné ľudské telo," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.
      

Mladík vo veku 22 rokov, ktorý dnes v Belej nad Cirochou zahynul zrejme na následky požiaru auta, pochádzal priamo z tejto obce. "K požiaru vozidla došlo pravdepodobne od cigaretového ohorku. Polícia na mieste zaistila ďalšie stopy, ktoré budú zaslané na kriminalisticko-expertízne skúmanie. Z dôvodu presného zistenia príčiny smrti mladého muža bola nariadená pitva," doplnila Migaľová.
      

Informáciu o silnom zadymení v Belej nad Cirochou obdržali dnes ráno hasiči približne o 2.30 h. Požiar osobného auta Škoda Felicia sa im následne po príchode na miesto podarilo zlikvidovať viacerými kusmi hasičskej techniky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies