Hasiči na východe Slovenska aj cez noc odstraňovali následky snehovej kalamity

NETKY.SK • 1 Február 2015, 11:10 • 2 min
Hasiči na východe Slovenska aj cez noc odstraňovali následky snehovej kalamity

KOŠICE/PREŠOV - Hasiči aj počas noci na dnes na východe Slovenska zasahovali v súvislosti so snehovou kalamitou. Odstraňovali konáre a stromy spadnuté pod ťarchou mokrého snehu, a vyťahovali zapadnuté vozidlá.

slovakia

left justify in out

V Prešovskom kraji hasiči v súvislosti s počasím zasahovali podľa krajského operačného dôstojníka Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) do dnešného rána celkovo 72 krát, z toho v okrese Poprad to bolo 17 krát.  
      

V Košickom kraji hasiči podľa krajského operačného dispečingu vyrážali k popadaným stromom dvakrát. Odčerpávanie vody riešili počas noci v Sadoch nad Torysou (Košice okolie), kde bola zaplavená obecná šachta a voda sa dostávala do rodinných domov. Ešte v sobotu (31.1.) podvečer zasahovali v obci Slivník (okr. Trebišov), kde odčerpávali vodu, ktorá zaplavila miestnu komunikáciu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies