Hamšíkov tradičný účes po triumfe v pohári minulosťou: "Vlasy išli dolu"

NETKY.SK • 21 Máj 2012, 07:55 • 2 min
 Hamšíkov tradičný účes po triumfe v pohári minulosťou: "Vlasy išli dolu"

Hamšíkov tradičný účes po triumfe v pohári minulosťou: "Vlasy išli dolu"

slovakia

left justify in out

img

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Marek Hamšík získal cennú trofej v Talianskom pohári a splnil pikantný sľub. V nedeľu vo finále na rímskom Stadio Olimpico jeho SSC Neapol zdolal úradujúceho majstra Juventus Turín 2:0, Hamšík v 83. minúte spečatil gólom triumf jeho tímu a po zápase prišiel o svoj charakteristický účes, keď ho spoluhráči Paolo Cannavaro a Christian Maggio ostrihali dohola.
      Zverenci trénera Waltera Mazzarriho dobyli hlavné mesto krajiny štvornásobných majstrov sveta a Hamšík po súboji pochopiteľne žiaril. "Je to veľké víťazstvo Neapolu. Získali sme pre klub trofej po dlhých rokoch. Po viac ako dvoch desaťročiach. Zároveň je to môj prvý pohár v mojej kariére. Takže fantázia," povedal pre svoj oficiálny web 24-ročný stredopoliar, ktorý mohol skórovať už v prvom polčase, ale vtedy mu chýbali centimetre. Gólu sa tak dočkal až po zmene strán, keď v 83. minúte po perfektnej prihrávke od Gorana Pandeva prekonal gólmana Juventusu. "Nechcel som to riešiť silou, trošku som podkopol loptu," opísal dôležitý moment hráč s číslom 17 na drese, ktorý po obrovskej radosti pred fanúšikovským sektorom Neapolu urobil ešte kĺzačku pred jednou z tribún: "Bolo to pre mojich najbližších, ktorých som spoznal vďaka slovenskej zástave."
      V šatni po triumfe panovala skvelá atmosféra a prišlo aj na plnenie predzápasových sľubov. Hamšíkovi spoluhráči poslali do minulosti jeho "trademarkový" účes na štýl Posledného Mohykána. "Vyhrali sme Taliansky pohár, tak vlasy išli dole. Strihať začal Paolo Cannavaro. Dokončil to Christian Maggio," uviedol bývalý hráč Slovana Bratislava a Brescie.
      "Úspech venujem hlavne mojej rodinke a skvelým, fantastickým fanúšikom Neapolu. Opäť nám vytvorili parádne prostredie. Už sa neviem dočkať príchodu do Neapolu k našim fanúšikom. Tento superúspech aj patrične oslávime," uzavrel Hamšík.

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies