Hamšík pred Dortmundom: Máme ťažkú skupinu, ale verím v postup

NETKY.SK • 17 September 2013, 08:54 • 2 min
Hamšík pred Dortmundom: Máme ťažkú skupinu, ale verím v postup

NEAPOL - Slovenský futbalový stredopoliar Marek Hamšík pred úvodným zápasom SSC Neapol v prestížnej Lige majstrov 2013/2014 proti Borussi Dortmund vyjadril nádej, že jeho tímu sa podarí postúpiť do jarného osemfinále.

slovakia

left justify in out

Okrem zdolaného minulosezónneho finalistu sa SSC stretne v skupine s Arsenalom Londýn a Olympique Marseille. V Neapole panuje pred stredajším zápasom s výberom trénera Jürgena Kloppa futbalová horúčka. "Modrí" skvelo začali novú sezónu v talianskej najvyššej súťaži, vyhrali všetky tri zápasy a po 23 rokoch sú lídrom Serie A. "Sme radi, že sme stopercentní. Je to však iba začiatok súťaže. Musíme zostať pevnými nohami na zemi," uviedol Hamšík pre svoj oficiálny web. Slovenský reprezentant už myslí najmä na duel s bundesligistom v LM. "O sile nemeckého tímu stačí pripomenúť iba to, že ide o mužstvo, ktoré v posledných troch rokoch dvakrát vyhralo nemeckú ligu. V máji hrala Borussia finále Ligy majstrov a na jej domáce zápasy chodí pravidelne 80-tisíc priaznivcov. A v sobotu dala Hamburgu šesť gólov," pokračoval slovenský stredopoliar.

Pred dvoma rokmi bol Neapol v Lige majstrov v skupine s Bayernom Mníchov, s Manchesterom City a s Villarrealom. "Vtedy sme postúpili ďalej. Aj teraz máme ťažkú skupinu, s každým súperom môžeme odohrať kvalitné zápasy. Bol by som rád a verím tomu, že aj teraz postúpime do jarných bojov," dodal Hamšík. V stredu večer sa očakáva klubový rekord v hľadisku štadióna San Paolo, malo by v ňom byť viac ako 65.000 priaznivcov. Príjem zo vstupného by mal prekročiť hranicu troch miliónov eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies