Guardiola označil nudu ako dôvod odchodu z Barcelony

NETKY.SK • 11 Júl 2013, 19:04 • 2 min
Guardiola označil nudu ako dôvod odchodu z Barcelony

RIVA DEL GARDA - Nový tréner futbalistov nemeckého Bayernu Mníchov Pep Guardiola odhalil na štvrtkovej tlačovej konferencii v rámci predsezónneho kempu v severotalianskom stredisku Riva del Garda dôvody svojho odchodu z lavičky FC Barcelona.

slovakia

left justify in out

"Po štyroch rokoch som stratil ďalšie túžby. Tí istí hráči, tí istí súperi, tí istí novinári, tie isté zápasy. Teraz je všetko nové a to je dobré na nabratie skúseností. Moja rodina príde čoskoro do Mníchova, je to dobrá škola a som za to vďačný," uviedol Guardiola.

Ako je známe, úspešný kouč opustil "blaugranas" po získaní 14 trofejí v rozmedzí rokov 2008 až 2012. Bayern oficiálne predstavil Španiela ako nového kormidelníka 24. júna a ten má vytýčenú zatiaľ jedinú posilu - Thiaga Alcantaru zo svojho bývalého pôsobiska. "Thiago je jediný hráč, ktorého chcem. Buď získam jeho, alebo nikoho," vyhlásil Guardiola.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies