Grajciar sa do konca roka nedostane na trávnik

NETKY.SK • 17 September 2013, 13:31 • 2 min
Grajciar sa do konca roka nedostane na trávnik

TBILISI - Slovenský futbalista Peter Grajciar si na návrat do zápasového diania bude musieť pravdepodobne počkať až do nového roka. Hráč gruzínskeho Dinama Tbilisi sa zranil ešte začiatkom júla v prípravnom zápase proti Dinamu Moskva. Grajciar si poškodil predný krížny väz v ľavom kolene a v polovici augusta podstúpil v Prahe plastickú operáciu.

slovakia

left justify in out

"Zatiaľ sa presúvam pomocou bariel, aj keď doma už môžem chodiť aj bez nich. Koncom týždňa začnem s rehabilitáciou a čoskoro sa presuniem do Tbilisi, kde budem pokračovať v individuálnom programe so športovým fyzioterapeutom Michalom Rukavičkom, ktorý je členom realizačného tímu nášho Dinama," uviedol na webe svojej zastupiteľskej agentúry Football Service Agency Grajciar. Do plného tréningového zaťaženia sa práve v utorok 30-ročný zvolenský rodák (nar. 17. 9. 1983) a trojnásobný reprezentant SR dostane pravdepodobne až koncom roka. Zápas bude môcť odohrať najskôr v januári.

Na chvíľu, keď sa zranil, si veľmi dobre spomína. "Bol to smoliarsky moment. Vyvážal som loptu stredom ihriska a v úmysle vyhnúť sa protihráčovi som zle doskočil a bolo to. Škoda, počas prípravy som sa cítil výborne a darilo sa mi držať si formu z konca predchádzajúcej sezóny," dodal pre fsagency.eu Grajciar.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies