Grabež sa na dva roky upísal Spartaku Trnava

NETKY.SK • 12 Júl 2013, 09:56 • 2 min
Grabež sa na dva roky upísal Spartaku Trnava

TRNAVA - Corgoňligový futbalový klub FC Spartak Trnava získal pred štartom novej sezóny ďalšiu posilu. Po polročnom hosťovaní z MFK Dubnica podpísal dvojročný kontrakt s "bílími andelmi" srbský futbalista Srdan Grabež, informoval Spartak prostredníctvom tlačovej správy.

slovakia

left justify in out

"Serdžo je definitívne dotiahnutý, to znamená aj administratívne, môže  teda za náš klub nastúpiť na prvý zápas. V Dubnici sa mu v júni skončila  zmluva, rokovania boli trošku zdĺhavé, ale skôr išlo o detaily.  Obsadenie ľavého obrancu Grabežom bolo pre nás dôležité, chceli sme  prestup dotiahnuť. To sa nám aj podarilo, sme spokojní, rovnako aj  samotný hráč, ktorý chcel od začiatku za Spartak hrávať," uviedol PR a  event manažér Spartaka Marek Ondrejka.

Srbský útočník Igor Ležaič v Spartaku pôsobiť nebude. "Na dohodu sú potrebné dve strany. V tomto prípade sa ich nepodarilo zosúladiť. So Šamorínčami smerovalo všetko k dohode. Ide o zaujímavý typ futbalistu, ale podmienky hráča a nášho klubu sa líšili a tak Igor náš tím neposilní," vysvetlil Ondrejka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies