Georgea Michaela obvinili z prechovávania marihuany a jazdy pod vplyvom alkoholu

NETKY.SK • 13 August 2010, 07:38 • 2 min
Georgea Michaela obvinili z prechovávania marihuany a jazdy pod vplyvom alkoholu

Georgea Michaela obvinili z prechovávania marihuany a jazdy pod vplyvom alkoholu - Celebrity Britského speváka Georgea Michaela obvinili dnes z prechovávania marihuany a jazdy pod vplyvom alkoholu alebo drog počas júlovej autohavárie. Uviedla to polícia v

slovakia

left justify in out

img

Britského speváka Georgea Michaela obvinili dnes z prechovávania marihuany a jazdy pod vplyvom alkoholu alebo drog počas júlovej autohavárie. Uviedla to polícia v Londýne.
      Michaela (47), ktorý mal už niekoľko ťahaníc so zákonom za rekreačné užívanie drog, prepustili na kauciu. Pred súd v Highbury na severe Londýna sa musí dostaviť 24. augusta. Dnešné obvinenia sa týkajú júlovej nehody, keď spevákovo auto narazilo do budovy pri ceste na severe Londýna.
      Spevák, ktorý sa stal slávnym ako člen kapely Wham! a potom sa vydal na úspešnú sólovú dráhu, dostal v roku 2007 dvojročný zákaz šoférovania a odsúdili ho na 100 hodín verejnoprospešných prác. Spevák vtedy priznal, že jazdil pod vplyvom drog. V roku 2008 sa ospravedlnil fanúšikom po tom, ako ho zatkli za prechovávanie drog a sľúbil, že sa polepší.
      George Michael, ktorý je držiteľom ceny Grammy, predal približne 100 miliónov sólových albumov a získal si množstvo priaznivcov, najmä hitmi ako sú Careless Whisper a Faith.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies