Gattuso by podľa Talianov mohol prevziať Plzeň

NETKY.SK • 13 Máj 2014, 15:08 • 2 min
Gattuso by podľa Talianov mohol prevziať Plzeň

PLZEŇ - Český futbalový klub Viktoria Plzeň mal podľa talianskych médií osloviť s ponukou na trénerský post legendárneho hráča Gennara Gattusa, vedenie účastníka Ligy majstrov to však označuje za kačice.

slovakia

left justify in out

Bývalý stredopoliar AC Miláno pôsobil ako hrajúci tréner švajčiarskeho Sionu, v tejto sezóne pracoval ako kouč Palerma, ale na Sicílii skončil po šiestich zápasoch.

 

V Taliansku sa správou o Gattusovom prípadnom pôsobení v Plzni vážne zaoberajú. Legenda AC Miláno má podľa webu sportmediaset.it ponuku zvažovať a možno počká na niečo atraktívnejšie. 

 

"Je to dobrý, ale neskorý aprílový vtip. Absolútne to vylučujeme. Viktoria Plzeň má nového trénera," uviedol pre český web iSport.cz hovorca českého tímu Pavel Pillár s odkazom na zimné angažovanie Dušana Uhrina, ktorý vystriedal obľúbeného Pavla Vrbu. 

 

Uhrin v decembri 2013 podpísal na západe Čiech zmluvu na 2,5 roka. Viktoria pod jeho vedením nestačila v boji o český titul na Spartu Praha. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies