Weiss ml. zo zdravotných dôvodov nehral, ale smeruje domov

NETKY.SK • 23 Marec 2015, 12:39 • 2 min
Weiss ml. zo zdravotných dôvodov nehral, ale smeruje domov

BRATISLAVA - Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss ml. vynechal nedeľňajší ligový zápas katarského klubu Lekhwiya SC, v ktorom jeho tím zvíťazil 3:1 na pôde mužstva Al Arabi a smeruje za prvenstvom v súťaži.

slovakia

left justify in out

"Ďalšie víťazstvo, tentoraz bezo mňa... Skvelé zvládnuté! Jeden triumf od titulu!!!" uviedol 25-ročný krídelník prostredníctvom Twitteru. Predtým napísal: "Liečebná procedúra je za mnou, nastal čas na rodinku." V pondelok oznámil: "Som na ceste na Slovensko. Vidíme sa tam."

 

Weiss junior figuruje v nominácii Jána Kozáka na stretnutie Slovenska proti Luxembursku v C-skupine kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska (27. marca o 20.45 h v Žiline) a medzištátny prípravný zápas proti Česku (31. marca o 20.30 h v Žiline).

 

Lekhwiya tri kolá pred koncom katarskej ligy vedie o 7 bodov pred Al-Saddom. Štvrtého apríla privíta predposlednú Al-Shahaniyu, ktorú v novembri rozdrvila na jej pôde 5:0.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies