Ftáčnik má osobný web, predstavuje ho ako kandidáta na primátora

NETKY.SK • 20 August 2014, 09:07 • 2 min
Ftáčnik má osobný web, predstavuje ho ako kandidáta na primátora

BRATISLAVA - Bratislavský primátor Milan Ftáčnik, ktorý bude v novembrových komunálnych voľbách opätovne kandidovať na post šéfa bratislavskej samosprávy, spustil 90 dní pred voľbami novú osobnú stránku – www.ftacnik2014.sk.

slovakia

left justify in out

Týmto krokom chce oddeliť pracovné povinnosti vyplývajúce z primátorskej pozície od aktivít, ktoré majú výlučne volebný charakter a priamo súvisia s jeho kandidatúrou. "Ftáčnikova stránka poskytuje verejnosti informácie o výsledkoch a zmenách, ktoré sa za uplynulé štyri roky v Bratislave podarilo zrealizovať, ako aj správy o aktualitách z programu úradujúceho primátora v rámci volebnej kampane i o osobnej komunikácii s Bratislavčanmi," informoval riaditeľ kancelárie bratislavského primátora Ľubomír Andrassy. Na oficiálnom webe sú tiež informácie o majetkových pomeroch Milana Ftáčnika, ale aj o transparentnom účte, cez ktorý bude hradiť náklady na tohtoročnú kampaň.
      

Súčasťou stránky je odpočet plnenia Ftáčnikovho volebného programu z roku 2010. "Stránka www.ftacnik2014.sk je priamo prepojená so sociálnymi sieťami facebook a youtube, ako aj blogovým profilom, na ktorých úradujúci primátor dlhodobo komunikuje s verejnosťou témy z bratislavského verejného života," doplnil Andrassy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies