Frešo: Nesrovnal sa tvári,že sa o podniky nikdy nezaujímal

NETKY.SK • 15 August 2014, 13:52 • 2 min
Frešo: Nesrovnal sa tvári,že sa o podniky nikdy nezaujímal

BRATISLAVA - Mestské podniky sa podľa člena predsedníctva bratislavského regionálneho zväzu SDKÚ-DS Slavomíra Freša zjavne stávajú predmetom politického súboja.

slovakia

left justify in out

Ako povedal dnes Frešo pre agentúru SITA, Ivo Nesrovnal už od začiatku volebného obdobia predstavil personálne zmeny v podnikoch ako sú Bratislavská vodárenská spoločnosť, Dopravný podnik, Odvoz a likvidácia odpadu, pričom to zdôvodnil tým, že poslanci a magistrát v nich musia mať vplyv a vykonávať kontrolu. „Teraz sa tvári, že on sa o obsadenie mestských podnikov nikdy nezaujímal,“ povedal Frešo.

 

SDKÚ-DS sa bude podľa Freša snažiť o vytvorenie čo najširšej pravicovej koalície. „Spolupráca pravice vždy v Bratislave prinášala výsledky a preto je našou povinnosťou sa o to pokúšať aj naďalej,“ konštatoval Frešo. 

 

Kandidát na primátora Ivo Nesrovnal dnes potvrdil svoje rozhodnutie vystúpiť z SDKÚ-DS a o kreslo primátora sa bude uchádzať ako nezávislý kandidát. Nesrovnal je sklamaný z rozhovorov strán zúčastňujúcich sa na vytvorení koalície, ktoré „sa točia takmer výhradne okolo rozdelenia mandátov, stoličiek, percent a vplyvu v bratislavských mestských podnikoch,“ vyhlásil dnes na brífingu Nesrovnal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies