Frances Bean Cobain pristihla vo svojom dome neznámeho muža

NETKY.SK • 1 Apríl 2016, 11:55 • 2 min
Frances Bean Cobain pristihla vo svojom dome neznámeho muža

HOLLYWOOD HILLS - Frances Bean Cobain, dcéra zosnulého hudobníka Kurta Cobaina a americkej speváčky Courtney Love, pristihla vo svojom dome v Hollywood Hills neznámeho muža.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál TMZ, ktorý sa odvoláva na informácie od polície. Stalo sa to v stredu večer, keď 23-ročná rodáčka z Los Angeles bola sama doma. Podľa informácií počula hluk, a tak vyšla zo spálne, aby zistila, o čo ide.

 

Následne videla muža, ako v náhlosti opúšťa jej dom hlavnými dverami. Udalosť sa stala rýchlo a Cobain mužovi nevidela do tváre. Krátko nato zavolala políciu, ktorá prípad v súčasnosti vyšetruje. Muž vraj nič neukradol.


Frances Bean Cobain je jediným potomkom z manželstva zosnulého hudobníka Kurta Cobaina z legendárnej formácie Nirvana a speváčky Courtney Love. Jej krstnou mamou je americká herečka Drew Barrymore. Cobain sa venuje prevažne vizuálnemu umeniu.

 

V júli 2010 debutovala pod pseudonymom Fiddle Tim zbierkou diel Scumfuck, ktorú vystavili v losangeleskej galérii La Luz de Jesus. O dva roky neskôr sa zúčastnila na projekte skupiny umelcov MiXTAPE, ktorí mali za úlohu na základe pridelenej skladby vytvoriť vizuálne umelecké dielo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies