FOTO + VIDEO XFN zavítali do Nitry! Očakávaný Karlos Vémola však nenastúpil

NETKY.SK • 23 Apríl 2018, 20:04 • 2 min
FOTO + VIDEO XFN zavítali do Nitry! Očakávaný Karlos Vémola však nenastúpil

NITRA - Úspešná česká organizácia XFN a jej predstavitelia deklarovali, že v roku 2018 plánujú expandovať aj na slovenský trh. Už 21. apríla sa v rámci podujatia Fight of Gladiators prvý krát predstavili na Slovensku, konkrétne v Nitre, jedinečný Karlos Vémola, na ktorého sa všetci tešili, však nenastúpil! Netky.sk boli sponzorom tohto podujatia.

slovakia

left justify in out

Fanúšikom bojových športov v Nitre je podujatie Fight of Gladiators dobre známe. 21. apríla 2018 sa v miestnej Mestskej športovej hale uskutočnil už jeho siedmy ročník, tentokrát však bol výnimočný, a to vďaka spolupráci s organizáciou XFN.

 

Aj napriek tomu, že Karlos Vémola nemohol nastúpiť pre stále nie ideálny zdravotný stav, Martin Minár s Petrom Karesom pripravili galavečer ako sa patrí. Vidieť ste mohli aj borcov ako Vojto Barborík či Tomáš Kudry alebo Roland Čambal.

 

Pri profi zápasoch fanúšikovia nedýchali

 

Kvalitný zápas Vojta Barboríka (OFA Bratislava) a Roberta Pastucha (Gym 23 Vieena) v profi MMA do 66 kg nechával divákov vo vytržení celých 3x5 minút. Nervozita sa dala krájať, borci boli vyrovnaní, až po vyčerpávajúcich troch kolách si nakoniec víťazstvo odniesol Barborík.

 

Taktiež o napínavý zápas sa postaral Michal Lednický (Pitbull Nitra) do 70 kg. Svojmu súperovi pred koncom prvého kola nasadil páku na rameno a ten už len v bolestiach musel svoj zápas ukončiť. V prvých minútach zápasu to nevyzeralo ružovo pre rodáka z Nitry, Radovan Nedovic mal navrch, no po hlasitej podpore od publika sa karta obrátila. 

 

Tento rok sa postavil po prvýkrát do osemhrannej klietky aj samotný organizátor a tréner Martin Minár (Pitbull Nitra), ktorému sa tiež podarilo vyhrať nad silným súperom a po svojej premiére neskrýval nadšenie.

 

Diváci netrpezlivo čakali aj na zápas do 120 kg profi MMA, kde si zmerali sily Martin Buday (SFG Trnava) a Francúz Claire Lopez. Ani tentokrát „drobček“ Buday nesklamal a svoj zápas ukončil v hneď prvom kole.

 

Výsledky večera

Tučným uvádzame víťaza zápasu.

 

Amatérske MMA:

Dominik Olah - Samir Smaali

Matúš Šutka - Jozef Ries

Tomáš Kudry - Hlyeb Malik

Maroš Kirsch - Peter Dutka

Miloš Hrobár - František Hromoda

 

Profesionálne MMA:

Vojto Barborík - Roberto Pastuch

Michal Lednický - Radovan Nedovic

Martin Minár - Stanisa Stanojevic

Martin Buday - Milan Vrbić

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies