FOTO Veľká novina v kráľovskej rodine: Vojvodkyňa Meghan je tehotná!

NETKY.SK • 15 Október 2018, 10:38 • 2 min
FOTO Veľká novina v kráľovskej rodine: Vojvodkyňa Meghan je tehotná!

Britská kráľovská rodina sa čoskoro rozrastie o nového člena. Princ Harry s manželkou Meghan čakajú bábätko!

slovakia

left justify in out

Vojvodkyňa a vojvoda zo Sussexu len v máji uzavreli svoje manželstvo. Ich láska je vnímaná ako mimoriadne romantická. Novopečený manželský párik sa naozaj veľmi miluje. Aj preto si získali srdcia ľudí po celom svete. Dnes však prišli s veľkou novinou. Na jar 2019 sa stanú rodičmi.

 

Meghan Markle má 37 rokov a doposiaľ žiadne deti nemá. Jej radosť, že konečne našla životnú lásku a čaká bábätko, je preto určite obrovská. O jej tehotenstve sa špekulovalo už na piatkovej svadbe princeznej Eugenie. Ľudia si totiž všimli, že má vojvodkyňa väčšie prsia aj bruško, ktoré skrývala pod tmavým kabátom. Dokonca aj z informácii, ktoré pred časom unikli od jej otca Thomasa Markle bolo zrejmé, že párik si rodinu založí najskôr, ako to pôjde.

 

img

Meghan a Harry sú momentálne na svojej prvej oficiálnej zahraničnej ceste v Austrálii

Zdroj: SITA

 

Na oficiálnom Instagrame kráľovskej rodiny Kensingtonský palác uvádza, že Meghan a Harry "oceňujú všetku podporu, ktorej sa im dostalo od ľudí na celom svete od ich svadby v máji a s potešením zdieľajú túto radostnú novinu s verejnosťou."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies