FOTO Toto je najhoršie auto na svete: Nešťastní majitelia podnikli zúfalý čin

NETKY.SK • 4 Október 2016, 19:13 • 2 min
FOTO Toto je najhoršie auto na svete: Nešťastní majitelia podnikli zúfalý čin

MACCLESFIELD – Megan Dixon a Daniel Mason sa ocitli v nočnej more po tom, ako im do života vstúpila Toyota Aygo.

slovakia

left justify in out

Megan za svoje úspory kúpila auto v hodnote 7500 libier (8533 eur) v decembri 2013 a od prvého dňa s ním boli len problémy. Na aute sa kazilo úplne všetko, vrátane trikrát menenej spojky, dvakrát meneného motora či zlomeného sedadla vodiča.

 

Daniel sa išiel sťažovať do predajne v Macclesfielde, kde bolo auto kúpené, ale dostal veľmi nevýhodnú ponuku, že ho odkúpia naspäť za 2500 libier (2843 euro).

 

Nešťastný pár sa s ponukou samozrejme neuspokojil a podnikol preto zúfalé gesto. Auto zaparkovali na chodník pred predajňou, na okno zvnútra nalepili zoznam všetkých porúch, a z každej strany na dvere páskou napísali „Najhoršie auto všetkých čias,“ aby varovali ostatných ľudí, ktorí by si ho chceli kúpiť.

 

img

 

Megan, ktorá pracuje ako zdravotná sestra, sa kvôli auto mnohokrát zrútila. Keď jej zavolajú z práce, musí byť na mieste do 30 minút. Na toto auto sa však spoľahnúť nemôže. Ako povedala, vždy keď si do neho sadne, objaví sa nový problém. Zlomový bod nastal, keď bola Toyota dva a pol mesiaca v servise na oprave, no po návrate sa hneď zase pokazila.

 

Okrem vyššie spomenutých chýb sa pridali aj chybné svetlomety a zlomený výfuk.

 

"Celá tá vec je pre nás nočnou morou. Megan kvôli tomu už aj plakala. Je v hroznom strese vždy keď jej volajú z práce,“ povedal Daniel.

 

"Auto je zatiaľ v záruke, takže zakaždým, keď sa pokazí, nám ho v servise opravia. Ale deje sa to nonstop. Sadnete do neho a po pár metroch zistíte, že zase niečo nefunguje,“ pokračuje.

 

"V marci som ho zobral do servisu, kvôli tomu, že motor robil veľký hluk. Nechali si ho tam niekoľko dní a napokon povedali, že nenašli žiaden problém. Keď som s ním prešiel tri míle, motor úplne odišiel,“ opisuje strastiplné chvíle. "Máme s ním problémy od chvíle, keď sme ho kúpil, až do teraz."

 

Po incidente v marci bolo auto vybavené novým motorom, ale čoskoro sa pokazil aj ten. K tomu sa pridali aj chybné prevodovky.

 

img

 

"Ja nechcem získať nič navyše. Nechcem peniaze ani lepšie auto. Chcem za neho len náhradu, aby som mohla normálne pracovať,“ povedala zúfalá Megan.

 

Personál údajne Danielovi hrozil políciou v prípade, že auto zostane zaparkované pred predajňou.

 

"Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti a sklamanie pani Dixonovej,“ vyjadril sa napokon hovorca Toyoty. „Zaväzujeme sa k oprave a pokrytiu nákladov za poruchy, ktoré vzniknú v záručnej dobe.“

 

Megan a Daniel sa už nevedia dočkať kedy sa auta zbavia. Kým nevysúdia adekvátnu náhradu ich nočná mora sa neskončí.  

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies