FOTO Rytmusova dovolenka sa predražila: Musel zaplatiť mastnú faktúru

NETKY.SK • 14 Marec 2017, 10:51 • 2 min
FOTO Rytmusova dovolenka sa predražila: Musel zaplatiť mastnú faktúru

BRATISLAVA – Najznámejší slovenský rapper Patrik „Rytmus“ Vtrbovský strávil takmer dva mesiace na indonézskom ostrove Bali.

slovakia

left justify in out

Tam ho v polovici januára čakala Dara Rolins s dcérou Lolou, ktoré neskôr odišli a Rytmus na ostrove ostal. Jeho dovolenka trvala takmer dva mesiace.

 

 

 

„Kedysi nepredstaviteľné dnes realita. Byť pánom svojho času je najvác. Kedysi som si musel pýtať ponížene dovolenku a dávať sa na PNky. Ten pocit ma ešte donedávna prenasledoval. Dnes sa nepýtam nikoho, ale seba. Môžem si dovolenkovať koľko chcem. Prajem vám to všetkým. Byť pánom svojho času, alebo života. Nebyť nikoho ovečka, alebo nemakať väčšinu svojho života na niekoho sne. Život je len jeden, tak ho využi pre seba. Ak moc chceš a nemáš výhovorky, tak sposob ako najsť klúč sa vždy nájde. Buď rád, že je to u teba momentálne na piču a máš zle obdobie. Vieš prečo? Pretože aspoň vieš, aké je to zlé a vieš kam by si sa už nemal vracať. Vďaka za každé zlé obdobie,“ napísal svojim fanúšikom Rytmus.

 

 

 

Kedysi nepredstavitelné dnes realita. Byť pánom svojho času je najvác. Kedysi som si musel pýtať ponížene dovolenku a dávať sa na PNky. Ten pocit ma ešte donedávna prenasledoval. Dnes sa nepýtam nikoho, ale seba. Móžem si dovolenkovať kolko chcem. Prajem vám to všetkým. Byť pánom svojho času, alebo života. Nebyť nikoho ovečka, alebo nemakať väčšinu svojho života na niekoho sne. Život je len jeden, tak ho využi pre seba. Ak moc chceš a nemáš výhovorky, tak sposob ako najsť klúč sa vždy nájde. Buď rád, že je to u teba momentálne na piču a máš zle obdobie. Vieš prečo? Pretože aspoň vieš, aké je to zlé a vieš kam by si sa už nemal vracať. Vďaka za každé zlé obdobie 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 #ČakanieNaZimu #MotivujemČašníkov #DemotivujemStavbárov #Žumpojeb #BohatyAJebnuty PS: Šeci čo sme tu móžme. Je to otázka odriekania a mentálneho nadstavenia

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking,

 

Rapper o svojom pobyte na Bali denne informoval svojich fanúšikov prostredníctvom sociálnej siete. Rytmus na dovolenke nielen relaxoval, ale aj tvrdo trénoval box.

 

 

 

Okrem toho aj používal mobilné služby, za ktoré mu prišli dve poriadne mastné faktúry!

 

Prvá bola na 1179 eur a druhá na 2413 eur. „Gádže nemíňajú data,” napísal k fotografii faktúr Rytmus.

 

 

 

😂🤣😂🤣 #GadzeNeminajuData #LiveStream #RytmusStream #Telekom #TyJoToSiMohlDátMě

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking,



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies