FOTO Recept: Hovädzí guláš z tlakového hrnca

NETKY.SK • 26 Január 2016, 09:00 • 2 min
FOTO Recept: Hovädzí guláš z tlakového hrnca

BRATISLAVA – Varenie v tlakovom hrnci je rýchle, ak dodržiavate bezpečnostné predpisy tak aj bezpečné. Vyskúšajte ho a určite sa stane vašim dôležitým pomocníkom pri varení.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

1 kg hovädzieho mäsa, 3 cibule, 1 PL masti, soľ, mleté čierne korenie, mleté celé korenie, majoránka, cesnak, 1 PL mletej sladkej papriky, 1 feferónka, 1 pohár leča,

 

Príprava:

1. Cibuľu očistíme, nakrájame a v tlakovom hrnci ju opražíme na masti. 

 

img
 

2. Pridáme na kocky nakrájané mäso a miešame dovtedy kým pustí šťavu. 

 

img

 

3. Posypeme mletou paprikou, pridáme soľ, korenie mleté aj celé, prelisovaný cesnak podľa chuti, feferónku, zalejeme vodou, hrniec zatvoríme a varíme 30 minút. 

 

img

 

4. Potom pridáme lečo, hrniec znovu zatvoríme a varíme ešte 15 minút. Nakoniec pridáme majoránku a dovaríme už v otvorenom hrnci aby bolo mäsko mäkké.

 

img

 

 Podávame s chlebom.

 

img

 

Čas prípravy: 70 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies