FOTO Polícia chytila dvoch mužov z Maďarska, ktorí odcudzili lyže v hodnote 1800 eur

NETKY.SK • 8 Marec 2016, 14:27 • 2 min
FOTO Polícia chytila dvoch mužov z Maďarska, ktorí odcudzili lyže v hodnote 1800 eur

DEMÄNOVSKÁ DOLINA - V rukách polície skončili dvaja muži z Maďarska, ktorí podľa polície odcudzili v nedeľu 6. marca vo večerných hodinách zo stojanu na lyže pred reštauráciou v Demänovskej Doline (okres Liptovský Mikuláš) dva páry lyží a jeden pár teleskopických palíc.

slovakia

left justify in out

TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Žiline Jana Balogová. Odcudzené veci v hodnote približne 1800 eur mali 35 a 27-roční muži ukryť pod motorové vozidlo, na ktorom pricestovali, s tým že na druhý deň ráno ich naložia do auta.

 

"Zámer im prekazila policajná hliadka, ktorá po oznámení krádeže lyží prehľadávala okolie a odcudzené lyže vrátila majiteľovi," uviedla. Poverený príslušník PZ mužov obvinil z prečinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva. Obvineným mužom hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody až na dva roky.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies