FOTO Operácia Cyborga trvala až 7 hodín

NETKY.SK • 2 August 2016, 13:05 • 2 min
FOTO Operácia Cyborga trvala až 7 hodín

HOUOSTON - Operácia bola úspešná, čelo zápasníka vyzerá ako pred osudovým zápasom. Operácia prebehla bez ťažkostí v stredu v Houstone. Podľa lekárov je všetko v poriadku.

slovakia

left justify in out

Evangelista "Cyborg" Santos sa zranil na galavečeri Bellator 158 v Londýne, keď sa v zápase proti Michaelovi Pageovi pokúšal o útok na nohy, ale bystrý súper ho vyčíhal a v správny moment ho trafil do čela s kolenom. Kop bol taký silný, že mu spôsobil zatiaľ jedno z najhoršie zranení v historií MMA. Santosova lebka sa polámala, jeho čelo pripomínalo vyfučanú loptu. Jeden z pracovníkov Bellatoru FC ktorý pred tým pracoval na záchranke tvrdil, že podobné zranenia videl jedine pri vážnych dopravných nehodách.

 

Santosa prepustili z nemocnice vo štvrtok v noci, ešte pred tým prezradil pre MMAFighting.com, že o jeho dĺžke liečenia a o návrate do octagonu sa budú baviť s lekárom až pri opustení nemocnice. Ale fanúšikom sľúbil, že jeho uzdravenie bude rýchle a že za krátky čas je späť. Santosove prvé reakcie po zranení boli, že ho zasa uvidíme zápasiť za 6 mesiacov ale je možné že už aj za 3 mesiace. Pre rozhovor pre Fighters Only tvrdil jeden známy ringový lekár, že Santos je úplne mimo. A hovorí, že tak skoro sa do octagonu určite nevráti, a je tam aj taká možnosť, že zápasiť už nebude vôbec.

 

Hneď po zranení zorganizovala jeho bývalá manželka Cristiane "Cyborg" Justino charitu na jeho pomoc pri liečení. Zbierka bola taká úspešná, že sa vyzbieralo 24 tisíc dolárov. Lenže Santos peniaze odmietol, nakoľko Bellator FC mu preplatila všetky výdavky spojené s operáciou. Takže celú sumu potom venoval na dobročinné účely a to hlavne na vzdelávanie mladých a rozvoj bojových športov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies