FOTO O tieto mrkvy sa doslova strhol boj. Na eBay si za ne pýtajú neuveriteľnú sumu

NETKY.SK • 17 December 2017, 06:00 • 2 min
FOTO O tieto mrkvy sa doslova strhol boj. Na eBay si za ne pýtajú neuveriteľnú sumu

V hlavnej úlohe Kevin a Katy. Sú to mrkvy, ktoré sa „preslávili“ vo vianočnej reklame spoločnosti Aldi.

slovakia

left justify in out

Podľa vzoru týchto „hviezd“ vyrobili plyšové hračky. V supermarketoch stáli pôvodne v prepočte 3,39 eur a veľmi rýchlo sa vypredali. Ostalo však mnoho ľudí, ktorí si ich prajú tiež ale nie je ich možné nikde kúpiť.

 

img

 

Niekto v tejto situácii objavil obchodný potenciál. Na eBay sa objavila ponuka, v ktorej sú slávne mrkvy dostupné za 1000 libier (1131 eur). No nekúp to.

 

img

 

Ľudia sú rozhorčení a vylievajú si zlosť na sociálnych sieťach. Pýtajú sa, prečo ich nevyrobili viac, keď je o ne taký záujem. Na sociálnych sieťach sa dokonca vytvorili skupiny, kde združujú ľudia loviaci tieto mrkvy. Spoločne pátrajú a informujú sa o možných dostupných kusoch.

 

Čím sú plyšové mrkvy tak výnimočné? Že by bolo medzi deťmi tak veľa veganov? Keby boli ľudia trochu kreatívnejší, mohli by si jednoduché hračky ušiť sami ale zručnosť sa dnes nosí čoraz menej. Tak nech platia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies