FOTO Dílera chytili v Michalovciach pri predaji drogy, zaistili aj zbrane

NETKY.SK • 24 Február 2017, 12:17 • 2 min
FOTO Dílera chytili v Michalovciach pri predaji drogy, zaistili aj zbrane

MICHALOVCE - Drogy, ale aj zbrane a náboje zadržali policajti v Michalovciach pri akcii zameranej na drogovú trestnú činnosť.

slovakia

left justify in out

Z drogového zločinu obvinili doposiaľ dvakrát trestaného 32-ročného Petra, ktorého prichytili pri predaji pervitínu. Z množstva, ktoré mal pri sebe, by sa dalo pripraviť takmer 90 dávok. Vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho vzatie do väzby.

 

Hrozí mu trest na tri až desať rokov. Tridsaťtriročný Marián, ktorý drogy kupoval, bol doteraz deväťkrát trestaný a obvinenie ho ešte len čaká. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, počas akcie policajti vykonali dve domové prehliadky a tri prehliadky iných priestorov. Našli pravdepodobne pervitín, marihuanu, prekurzory a komponenty na výrobu drog. Zaistili aj samopal vz. 58, upravené dlhé guľové zbrane a krátku guľovú zbraň, 300 nábojov rôzneho kalibru a tlmiče.

 

Všetky veci putovali na expertízu. Začaté je aj trestné stíhanie pre nedovolené ozbrojovanie a obchodovanie so zbraňami. Na prípade polícia stále pracuje. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies