FOTO Dámy, zvyknete si drdol uchytiť perom? Pozor, aby ste nedopadli ako táto žena!

NETKY.SK • 5 September 2018, 11:09 • 2 min
FOTO Dámy, zvyknete si drdol uchytiť perom? Pozor, aby ste nedopadli ako táto žena!

Budúca nevesta trpko oľutovala, že sa jej nechcelo ísť si vziať gumičku.

slovakia

left justify in out

Poznáte to. Sedíte za počítačom, máte plné ruky práce a neviete, čo skôr. K tomu všetkého vám do tváre padajú vlasy, čo na dobrej nálade rozhodne nepridáva. Chcete si vziať gumičku, no tá je niekde na dne kabelky, tak to radšej vyriešite rýchlejšie. Urobíte si drdol a aby ste ho dobre uchytili, prepichnete ho prvým perom, ktoré zo stola schmatnete. To však nemusí byť ten najlepší nápad...

 

Podobnú situáciu nedávno zažila aj Kanaďanka Daphne Martinová. Tá mala navyše len týždeň pred svadbou, preto jej problém, ktorý si takto spôsobila, prípravy veľkého dňa len skomplikoval. Daphne si svoje vlasy odfarbené na platinovú blond uchytila pomocou pera, no po chvíli zistila, že vôbec neurobila dobre. Pero totiž poškodila, a tak jej tmavomodrý atrament vytiekol do koruny krásy. Zanechal tu poriadnu spúšť.

 

Šokovaná žena okamžite zamierila do kúpeľne, kde si kadere niekoľkokrát vymyla. Z tak svetlých vlasov však modré farbivo nie a nie zmiznúť, preto musela použiť aj chémiu. Na postihnuté miesto si teda naniesla peroxid vodíka, aby škvrnu zosvetlila. Tento zásah jej konečne pomohol. "Po pár minútach už bol všetok atrament preč. Stálo ma to ale dosť veľa vlasov, ktoré skončili na dne umývadla," spomína na nepríjemnú situáciu budúca nevesta.

 

Odborníci však upozorňujú, že nie vždy sa dá takýto problém odstrániť svojpomocne. Vhodnejšie je navštíviť salón, kde sa skúsení kaderníci s podobnými nehodami dokážu efektívne vysporiadať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies