Príbeh o Čechovi na LSD, ktorý prebehol do Poľska je vymyslený, FOTO pochádzajú z USA

NETKY.SK • 2 December 2016, 12:19 • 2 min
Príbeh o Čechovi na LSD, ktorý prebehol do Poľska je vymyslený, FOTO pochádzajú z USA

BRATISLAVA - Príbeh o zdrogovanom Čechovi, ktorý nahý prebehol do Poľska znie príliš dobre na to, aby to bola pravda. Podľa informácií, ktoré objavila naša redakcia ide o podvrh (hoax).

slovakia

left justify in out

Fotografie z fotopasce pochádzajú z amerického štátu Virgínia. Muž na výlete zistil, že vedci majú rozmiestnené fotoaparáty, a tak sa vyzliekol a poštvrnožky sa prebehol pred nimi.

 

„Sú tam veľmi zaujímavé fotografie. Myslím, že sú tam nahí ľudia,“ povedal študentke univerzity Virginia Tech, keď Marcella J. Kellyovej jej spolužiak, keď je dal pamäťovú kartu z fotoaparátu.

 

 

 

Takto znel pôvodný príbeh, o ktorom informovali viaceré médiá:

 

Naozaj kuriózny prípad sa odohral u našich susedov. Čech užil drogu LSD a myslel si, že je tiger. Chytil stopu a utekal až do Poľska.

 

Marek H. (21) z českého Liberca sa podľa TV Nova chcel zbaviť depresií, a tak užil LSD. Keď droga zaúčinkovala, myslel si o sebe, že je sibírsky tiger, ktorý chytil stopu a rozbehol sa do lesa.

 

Nahého Mareka zachytili v Poľsku fotopasce, ako behá po štyroch po lese. Lesníci, ktorí na druhý deň fotopasce kontrolovali, neverili vlastným očiam. Fotografie ukázali polícii, ktorá muža identifikovala ako Mareka H. Z českého Liberca.

 

Polícii povedal, že chytil stopu a jeho tigrie pudu mu prikázali, aby sa po nej vydal. Za osem hodín dokázal po štyroch ubehnúť neuveriteľných 25 kilometrov.

 

Polícia pri ňom počas zatýkania nenašla žiadne drogy, a tak dostal iba pokutu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies