FL: Žilinčania sa odreagovali jazdou na motokárach

NETKY.SK • 11 November 2014, 11:16 • 2 min
FL: Žilinčania sa odreagovali jazdou na motokárach

ŽILINA - Aj mimoihriskové aktivity majú vplyv na dobrú športovú formu futbalistov MŠK Žilina, ktorí sú po sedemnástich kolách na čele najvyššej slovenskej súťaže.

slovakia

left justify in out

"Šošoni" minulý týždeň v rámci teambuildingu absolvovali pre profesionálnych futbalistov netradičný program - jazdu na motokárach. Súťažili medzi sebou v siedmich skupinách v 7-minútových jazdách.

 

"Táto akcia bola veľmi príjemným spestrením tréningového procesu. Myslím si, že či už hráči, alebo realizačný tím si to dobre užili, vyvetrali hlavy a celkom si aj 'zamakali', lebo jazdiť na motokárach nebolo až také jednoduché, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Najmä na ruky to bol celkom 'zaberák', čo bolo fajn ako kompenzácia zaťaženia, aj keď je treba povedať, že išlo v prvom rade o odreagovanie sa a zábavu aktívnou formou. Viacerí ukázali dobré jazdecké schopnosti, len zostáva veriť, že spôsob jazdy na motokárach nebudú chcieť preniesť do ulíc a niektorí na hodiny jázd v autoškole," poznamenal pre klubový web "žlto-zelených" ich brankár Martin Krnáč. 

 

Mužstvo spod Dubňa získalo vo Fortuna lige 34 bodov, dosiaľ prehralo len jediný raz - ešte v polovici augusta na pôde Podbrezovej. Rovnaký počet bodov dosiahol aj v tabuľke druhý AS Trenčín, zverenci Martina Ševelu však majú horšie skóre. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies