FL: V nominácii na Hráča mesiaca apríl trojica zo Spartaka Trnava

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 09:58 • 2 min
FL: V nominácii na Hráča mesiaca apríl trojica zo Spartaka Trnava

BRATISLAVA - V ankete Hráč mesiaca Fortuna ligy 2015/2016 figurujú až traja futbalisti Spartaka Trnava. O ocenenie za mesiac apríl sa uchádzajú brankár Adam Jakubech, stredopoliar Róbert Jež a s pätnástimi gólmi momentálne najlepší strelec súťaže David Depetris. Informáciu priniesol portál fortunaliga.sk.

slovakia

left justify in out

Okrem trojice hráčov "bílích andelov" figurujú na zozname kandidátov brankár Matúš Hruška (Spartak Myjava), obrancovia Ľuboš Hušek (FK Senica), Lukáš Skovajsa (AS Trenčín), Ján Krivák (ŽP Šport Podbrezová), stredopoliari Ryan Koolwijk (AS Trenčín), Slobodan Simovič (Slovan Bratislava) a útočníci Michal Jakubek (MFK Skalica) s Nerminom Haskičom (MŠK Žilina).

Svojho hráča mesiaca si môžu vybrať aj fanúšikovia v hlasovaní na internetovej stránke https://www.pluska.sk/hracmesiaca2016/ až do stredy 18. mája do 23.59 h. Každý fanúšik, ktorý sa do ankety zapojí, sa automaticky dostane do žrebovania o atraktívne ceny.

 

Na základe výsledkov hlasovania fanúšikov získajú hráči od 11 po 1 bod. Súbežne s týmto hlasovaním sa k slovu dostane aj odborná porota. Každý z jej siedmich členov (Ladislav Molnár, Vladimír Kinder, Samuel Slovák, Róbert Semeník, Ivan Kozák, Štefan Tarkovič, redakcia Plus 1 deň) má pre svoju najlepšiu trojicu k dispozícii päť, tri a jeden bod. Po sčítaní bodov od fanúšikov a odbornej poroty bude známy Hráča mesiaca.

 

V doterajších piatich vydaniach ankety sa presadili výhradne ofenzívni futbalisti – Ákos Szarka (august), Matúš Bero (september), Leandre Gael Tawamba Kana (október), Gino van Kessel (november) a Miloš Lačný (marec).

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies