FL: Myjava podľahla Žiline 1:4

NETKY.SK • 3 August 2015, 07:30 • 2 min
FL: Myjava podľahla Žiline 1:4

MYJAVA - V zápase dosiaľ naplno bodujúcich tímov sa Žilina dostala do vedenia už po niekoľkých sekundách zápasu, gólovo sa presadil Mihalík – 0:1. O štyri minúty našla Škvarkova kolmá prihrávka Jeliča, ktorý zamieril presne a hostia hneď v úvode viedli o dva góly.

slovakia

left justify in out

Žilinčania boli na koni, v 17. minúte opečiatkoval strelou spoza pokutového územia brvno domácej brány Mihalík. Postupne sa čoraz viac dostávali do hry aj domáci hráči, strelu Daniela z 33. minúty Volešák chytil a Pekár v tej istej minúte mieril nepresne. V 36. minúte zahral priamy kop z 20 metrov Paur, Solnička loptu za chrbát nepustil. V závere I. dejstva kopaničiari zatlačili súpera, v 40. minúte dali aj gól, strieľajúci Kolár bol však v ofsajdovom postavení. O chvíľu na to predviedol peknú individuálnu akciu Daniel.

 

Dynamický zápas pokračoval aj po zmene strán. V 49. minúte našiel Daniel pred bránou Pirosku, ktorý v páde mieril vedľa. O dve minúty hlavičkoval na opačnej strane nebezpečne Jelič, Solnička predviedol výborný zákrok. V 69. minúte sa dostal do výhodnej streleckej pozície Špalek, zakončil nepresne. O dve minúty sa radovali zaplnené tribúny, center Daniela odvrátila obrana hostí iba k Bílovskému a ten sa nemýlil – 1:2. V 84. minúe bolo vedenie hostí opäť dvojgólové, ofsajdovej pasci sa vyhol William, Solničku síce prekonať nedokázal, ale Mihalík následne pridal svoj druhý gól v zápase – 1:3. V samom závere sa do streleckej listiny zapísal po Bénesovej prihrávke aj William – 1:4.

 

Spartak Myjava – MŠK Žilina 1:4 (0:2)

 

Góly: 73. Bílovský - 1. a 84. Mihalík, 5. Jelič, 89. William. Rozhodoval: Sedlák, ŽK: Pečovský, Vavro, Mihalík (všetci Žilina), 2515 divákov

Zostavy a striedania:

Myjava: Solnička – Kolár, Banovič, Marček (90.+ Karlík), Beňo – Bílovský, Kóňa, Pekár – Piroska (62. Slančík), Sládek, Daniel (90.+ Ferenčič)

Žilina: Volešák – Mazáň, Škriniar, Vavro, Špalek – Pečovský – Škvarka (86. Klec), Káčer (63. Bénes) – Mihalík, Jelič, Paur (76. William)

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies