FL: Keketi očakáva na Pasienkoch úspešné zakončenie jesene

NETKY.SK • 2 December 2014, 14:20 • 2 min
FL: Keketi očakáva na Pasienkoch úspešné zakončenie jesene

TRNAVA - Ku skompletizovaniu jesennej časti najvyššej slovenskej futbalovej súťaže 2014/2015 je potrebné odohrať ešte dva tohtotýždňové duely, oba na bratislavských Pasienkoch: v stredu 3. decembra Slovan - Zlaté Moravce a v nedeľu 7. 12. Slovan - Spartak Trnava.

slovakia

left justify in out

Derniéru obstarajú v druhý víkendový deň dvaja tradiční rivali, zápas nemá favorita. "Andeli" figurujú momentálne na 5. mieste s 26 bodmi, "belasí" sú na 6. priečke s jednobodovým odstupom za Spartakom, úradujúci slovenský majster však odohral o jeden zápas menej. "Netreba sa spoliehať na to, že Slovan mal výsledkovú a možno i hernú krízu, našich hráčov nečaká v nedeľu žiadna ľahká práca. Všetci vieme, že derby prinášajú úplne iný futbal ako je to v bežných ligových dueloch. Slovan bude hrať určite o sto percent s vyšším nasadením ako v iných zápasoch. My sme si to ´vyžrali´ v závere minulej sezóny, keď sme prehrali doma s mužstvom, ktoré zďaleka nebolo v optimálnom zložení," citoval oficiálny trnavský klubový web slová generálneho manažéra Spartaka Dušana Keketiho st. pred blížiacim sa súbojom v Bratislave. 

 

V Trnave sa tešia zo šesťzápasovej ligovej šnúry bez prehry, radi by si predĺžili sériu. "Očakávam, že úspešne zakončíme jesennú časť. Evidujeme, že na duel sa chystá veľká skupina trnavských fanúšikov, aj kvôli nim musia hráči na ihrisku odovzdať všetky sily. Verím, že po ostatnom nešťastnom zápase v Senici (1:1) zabodujeme na Slovane a potešíme našich priaznivcov," poznamenal D. Keketi st. 

 

Duely spomenutých dvoch rivalov bývajú "okorenené" nielen na hracej ploche, ale aj v hľadisku. Slovan už upozornil trnavský klub, že pri vstupoch do areálu štadióna na Pasienkoch budú musieť fanúšikovia absolvovať dvojstupňovú kontrolu. Bezpečnostné opatrenia však majú byť iba štandardného charakteru. "Fanúšik Spartaka má možno v očiach médií a bezpečnostných zložiek horšie meno, než je realita. Trnavský priaznivec je už v dnešnej dobe niekde inde, ako pred desiatimi rokmi. I preto si myslím, že nepríde k žiadnym mimoriadnym udalostiam a počas nedeľňajšieho zápasu bude všetko v poriadku. Verím, že ľudia potlačia svoje mužstvo povzbudzovaním a po zápase v Bratislave sa budeme tešiť," dodal generálny manažér FC Spartak Trnava. 

 

Fanúšikovia Spartaka Trnava pocestujú na spomenutý duel proti Slovanom Bratislava špeciálnym vlakom. Organizovaný výjazd zastrešuje občianske združenie Bíli Andeli. Vlak má odchod z Trnavy v nedeľu o 15.00 h. "Vstupenky na divácky atraktívny duel do sektora hostí, ako i lístky na špeciálny vlak sú už v predaji v oficiálnom fanshope na Dolnopotočnej ulici v Trnave," dopĺňa informácia na webe Spartaka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies