Festival Rock for People ohlásil prvých účinkujúcich

NETKY.SK • 14 December 2016, 13:48 • 2 min
Festival Rock for People ohlásil prvých účinkujúcich

HRADEC KRÁLOVÉ - Organizátori českého festivalu Rock for People ohlásili mená prvých potvrdených interpretov na rok 2017. Podujatie sa bude konať od 4. do 6. júla v Hradci Králové.

slovakia

left justify in out

Na festivale vystúpi americká rocková kapela Evanescence, ktorú vedie Amy Lee a na konte má hity ako Bring Me to Life, Going Under alebo My Immortal. Americkú indiepopovú scénu budú zastupovať Foster the People, ktorí sa preslávili v roku 2010 debutovým singlom Pumped Up Kicks.

 


Návštevníci a návštevníčky sa môžu tešiť aj na taliansky projekt The Bloody Beetroots Live, v ktorom je možné počuť electro house či dance-punk. Za projektom, ktorý už ponúkol nahrávky ako Romborama (2009) alebo Hide (2013), stojí Sir Bob Cornelius Rifo. Z Anglicka príde emo kapela Moose Blood, ktorá od svojho vzniku v roku 2012 vydala albumy I'll Keep You in Mind, From Time to Time (2014) a Blush (2016). S druhou menovanou nahrávkou sa dostali v UK Charte na desiate miesto.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies