Federation cup: Rebecca Šramková bude 23. reprezentantkou SR v histórii

NETKY.SK • 10 Február 2017, 13:59 • 2 min
Federation cup: Rebecca Šramková bude 23. reprezentantkou SR v histórii

FORLI - Rebecca Šramková sa v sobotu na antuke v hale PalaGalassi v talianskom Forli v súboji s domácou Sarou Erraniovou stane 23. reprezentantkou SR v ére samostatnosti v Pohári federácie tenisových družstiev žien.

slovakia

left justify in out

Debut sa uskutoční v rámci stretnutia predmetných krajín v 1. kole II. svetovej skupiny PF 2017. Dvadsaťročná Bratislavčanka Šramková figuruje na 119. priečke v singlovom renkingu WTA a dostala od kapitána hostiek Mateja Liptáka dôveru hneď pri svojej premiére v nominácii.

Zverenkyňa svojho otca Jozefa a hráčka TK Jednotka Bratislava Šramková, ktorá má zázemie v TC Empire Trnava, bude prvou novickou v najcennejšom drese, odkedy si vlani 17. apríla v Bratislave vo štvorhre proti Kanaďankám zahrala Tereza Mihalíková.

Martina Suchá je od 21. júla 2002 poslednou Slovenkou, ktorá pri svojom absolútnom debute uspela v tzv. živom fedcupovom súboji, teda kým ešte nebolo rozhodnuté o víťaznej krajine. V Bratislave vtedy prekonala Francúzku Nathalie Dechyovú, čím domácim dodala rozhodujúci bod na 3:1.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies